1ος Αγώνας ROTAX MAX Challenge Hellas : Πρεμιέρα με ενστάσεις

Πρεμιέρα του Rotax Max Challenge Hellas 2019 στην πίστα Kartodromo. Η πρώτη δοκιμασία των οδηγών, του πρώτου διπλού (Σάββατο-Κυριακή) αγώνα στην πίστα των Αφιδνών ήταν εντυπωσιακή. Η προσπάθεια όλων των οδηγών πρόσφερε στους φίλους του karting πλούσιο θέαμα, σε μία πίστα που στην κυριολεξία θύμιζε διεθνή αγώνα αφού ήταν ‘στολισμένη’ στα χρώματα της Rotax. Παράλληλα η διαμόρφωση των χώρων στα πιτς ‘πρόδιδε’ την εμπειρία της διοργανώτριας εταιρίας που επί 20 συναπτά έτη πραγματοποιεί το Rotax Μax Challenge Hellas στα πρότυπα των διεθνών απαιτήσεων.

Αγωνιστικά στην κατηγορία Rotax Mini Max o περσινός ‘πρωταθλητής’ Γιώργος Καφαντάρης ήταν νικητής με τους Χρήστος Χατζή και Βασίλη Αγριτέλλη να τον συμπληρώνουν στο βάθρο. Στην Rotax Junior Max o Στυλιανός Πετρίσης μετά από μία εντυπωσιακή μονομαχία με τον Γιώργο Καλιφατίδη ήταν νικητής. Ο Γιώργος Καλιφατίδης υποχώρησε στην τρίτη θέση για να βρεθεί στην δεύτερη ο Γιάννης Θεολόγος Ντάφος. Στην ‘διτάχυτη’ Rotax DD2 Max o Άκης Βασιλέρης με τον ομόσταυλό του, περσινό νικητή του επάθλου της κατηγορίας μονομάχησαν. Ο Άκης Βασιλέρης ήταν τελικός νικητής με τον Χρήστο Οικονόμου δεύτερο και τρίτο τον Δημήτρη Ζερβό που ήταν και πρώτος στην Rotax DD2 Max Master.

Στην κατηγορία Rotax Senior Max τα αποτελέσματα δεν επισημοποιήθηκαν αφού εκκρεμούν ενστάσεις και αναφορές που θα κριθούν από τα ανάλογα όργανα της Ο.Μ.Α.Ε.