1ος Αγώνας Δεξιοτεχνίας Πάτρας : Αποτελέσματα

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργάνωσε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αγώνα Δεξιοτεχνίας, φέρνοντας μνήμες του παρελθόντος στο σήμερα. Ο Αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πάρκινγκ της Δημοτικής Πλάζ Πατρών στην Αγυιά, την Κυριακή 19/3/2017 και ώρα 11:00.

Με 17 αυτοκίνητα να παίρνουν μέρος το αγωνιστικό θέαμα δεν ήταν αδιάφορο αφού η «μάχη» για τις 5 κλάσεις κράτησε καλά μέχρι και το τελευταίο πέρασμα. Στην κλάση Α που ήταν και η πολυπληθέστερη τον Αγώνα κέρδισε ο Λαλιώτης Γιώργος με Mazda MX5. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Καππής Χαράλαμπος με ίδιο αμάξι ενώ στην Τρίτη θέση τερμάτισε ο Αγγελόπουλος Παναγιώτης με Peugeot 205.

Στην κλάση Β στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο λατρεμένος μας Μιχάλης Παντελής που οδήγησε ένα Peugeot 206, αφήνωντας το δεύτερο σκαλί για τον Μχαλόπουλο Ανδρέα με Mitsubishi Colt και το τρίτο στον Αναστασόπουλο Αλέξανδρο με ίδιο αμάξι.

Στην Κλάση Γ νικητής ήταν ο Δεληγεργόπουλος Κωνσταντίνος με Opel Manta. Δεύτεη τερμάτισε η Παντελή Παρασκευή με Mercedes B ενώ τρίτος ο Πλατανησιώτης Γιάννης με Mazda RX-8.

Η Κλάση Δ είχε μόνο μία συμμετοχή, αυτή του Σπαρτάκη Αντώνη με Nissan Navara.

Στην  Κλάση Ε – Open όπου μετείχαν μόνο αγωνιστικά αυτοκίνητα νικητής αναδείχθηκε ο Καμπέρος Αλέξιος με Citroen Saxo, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Λάτσης Βασίλης με ίδιο αυτοκίνητο.  Τρίτος Τερμάτισε ο Καμπέρος Ουίλιαμ με Ford Escort.

Μετά το τέλος του Αγώνα πραγματοποιήθηκαν και οι καθιερωμένες Απονομές στους νικητές. Πραγματικά όσοι τυχεροί βρέθηκαν στον χώρο του Αγώνα και είχαν ζήσει παλιότερους Αγώνες τέτοιου τύπου θα θυμήθηκαν πολύ ευχάριστες στιγμές. Επόμενος Αγώνας Δεξιοτεχνίας είναι στις 15 Οκτωβρίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ