1ο Οδοιπορικό από τον ΜΟΠ : Οι θησαυροί των δρόμων, 10+1 βρύσες της Αχαίας

Ο ΜΟΠ υποδέχθηκε 42 μοτοσικλετιστές που μετείχαν στο 1ο Οδοιπορικό με την ονομασία «Οι θησαυροί των δρόμων, 10 + 1 βρύσες της Αχαίας» που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.

Αν και ο καιρός ήταν αρκετά ζεστός για την εποχή, αυτό δεν εμπόδισε κανέναν μετέχοντα, να απολαύσει την ορεινή Δυτική Αχαία, ανακαλύπτοντας, όπως όριαν οι κανόνες του παιχνιδιού, τις 10 + 1 παραδοσιακές και πετρόχτιστες βρύσες. Ο ΜΟΠ, υπέρβαλλε εαυτόν και πραγματικά διοργάνωσε μια πολύ άρτια γιορτή, ακολουθόντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, χωρίς όμως να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι.

Μόνο για τους τύπους θα αναφέρουμε πως στην κατηγορία solo ο Κώστας Μικές με Suzuki 150 τερμάτισε 1ος με τον Τσούνη Δημήτρη με ΚΤΜ 990 να τον ακολουθεί στην 2η θέση και τον Κρινά Παναγιώτη με Kawasaki KDX 200 να συμπληρώνει την τριάδα. Στην κατηγορία solo+ (με συνεπιβάτη) ο Βασίλης Παπαδημητρίου με Kawasaki Ninja 650 τερμάτισε στην 1η θέση με τον Καφουσια Σωτήρη με ΒMW 1200gs να τερματίζει στην 2η θέση και τον Μαστοριδη Βαγγέλη με BMW 1200 gs στην 3η. Στην κατηγορία team το KOGOS Family με τους Χάρη, Βασίλη και Σπύρο να κόβουν το νήμα στην 1η θέση, ακολουθούμενοι από το 2ο team ΕΞΑΝΤΑΣ  με τους Αλεξοπουλο, Περπερη και Ορφανό και τέλος να κλείνει το βάθρο το team Low Riders με τους Καζαντζάκη Γιάννη, Αθανασόπουλο Μιχάλη και Τσιαλη Νίκο.

Σημειώνουμε πως η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και πως η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το automotopatras.gr ήταν χορηγοί επικοινωνίας.