Τους “χόρεψε” ο Χατζηπαντελής στην βροχή επί Ιταλικού εδάφους

Στην πίστα “Adria International Raceway” της πόλης Adria της γειτονικής Ιταλίας βρέθηκε ο Έλληνας Συμεών Χατζηπαντελής για να συμμετάσχει στον 2ο γύρο του Time Attack Italy ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 04 Μαΐου 2019.

Ο Έλληνας ταλαντούχος οδηγός οδήγησε το Honda Civic του στην βροχή, έτσι ώστε το πρώτο σκαλί του βάθρου να του ανήκει δικαιωματικά.

Η πίστα με μήκος 2.700 μέτρων είναι αρκετά σφιχτή, όμως η ομάδα έστησε με τέτοιο τρόπο το αυτοκίνητο και στο βρεγμένο τερέν του αγώνα δούλεψε καταπληκτικά.

Στις 5 το απόγευμα ξεκίνησαν τα ελεύθερα περάσματα με τον Συμεών να κάνει πρώτο χρόνο γενικής, ενώ πιο μετά στα χρονομετρημένα πήρε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση στα Χρονομετρημένα Δοκιμαστικά της κατηγορίας EXTREME N/A, όπου του χάρισαν και τους πολύτιμους βαθμούς.

Ο Αγώνας διεξήχθη με συνθήκες εντελώς βρόχινες και τα φώτα των αυτοκινήτων αναμμένα, αφού η ώρα ήταν περασμένη (11:00 τη νύχτα).
Όλα κύλησαν ομαλά για τον Έλληνα οδηγό τερματίζοντας στην πρώτη θέση και μάλιστα με διαφορά πάνω από τρία δευτερόλεπτα από τον δεύτερο.
Με την αποκομιδή των βαθμών να είναι στο μέγιστο ο Συμεών Χατζηπαντελής πλέον είναι και πρώτος στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος με τριάντα πόντος πλεονέκτημα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ