Το “restart” γίνεται με Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το πιο δυνατό πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας . . . . ο πρώτος αγώνας dragster αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας για το 2020 είναι γεγονός !!
O ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ θα διοργανώσει τον 1ο αγώνα του 2020 στο αεροδρόμιο του Αγρινίου το τριήμερο 26-27 και 28 Ιουνίου.
Οι συμμετοχές αναμένονται πολλές και δυνατές μιας και πολλές ομάδες ετοιμάζουν τα ήδη υπάρχοντα αλλά και καινούρια οχήματα με μοναδικό στόχο να κερδίσουν κόντρες ,να κατεβάσουν και να σπάσουν προσωπικά πανελλήνια αλλά και παγκόσμια ρεκόρ !!
Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν ανανεωμένο το αθλητικό τους δελτίο και όλοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τις φόρμες για να δηλώσουν συμμετοχή στο proactionracing.com.
Για περισσότερες πληροφορίες στα 2815104098
Στην περίπτωση που δεν θα ξεπεράσουμε τις 150 συμμετοχές ο αγώνας θα γίνει διήμερος και θα ανακοινωθεί 1 εβδομάδα πριν.
Νέα αθλητικά δελτία 2020 και πως τα ανανεώνουμε τα παλιά.
Για τις μοτοσυκλέτες και τα αμάξια όλοι οι νέοι αθλητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το σωματείο που θέλουν ώστε να πάρουν οδηγίες για το πώς θα βγάλουν νέο αθλητικό δελτίο.
Όλοι οι παλιοί αθλητές αυτοκινήτων θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα σωματεία τους ώστε να πάρουν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν για να ανανεώσουν για το 2020.
Όλοι οι παλιοί αθλητές μοτοσυκλετών που έχουν ήδη κάρτα υγείας αθλητή θα χρειαστεί να την ανανεώσουν πριν την ημερομηνία που έχει ήδη υπογράψει ο γιατρός τους , δηλαδή πριν την ημερομηνία που έχει υπογράψει ο γιατρός τους θα πρέπει να έχουν επικοινωνήσει με το σωματείο τους ώστε να τους στείλει την νέα κάρτα υγείας αθλητή για να ξαναυπογράψει ο γιατρός τους.
Επίσης όλοι οι αθλητές αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό της ανανέωσης τους στο σωματείο που ανήκουν.