Πρόωρο τέλος για Zarco και ΚΤΜ!

Κείμενο : Μαρία  Καλογηρου

 

Πριν μερικούς μήνεςανακοινώθηκε πως ο Johann Zarco δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της ΚΤΜ από το 2020. Όμως κάνεις δεν περίμενα τα τελευταία νέα.

Από ότι φαίνεται ο Γάλλος οδηγός δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την φετινή του πορεία αλλά και την συνεργασία του με το Αυστριακό εργοστάσιο, γι΄αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος πιο νωρίς.

Πριν λίγες ώρες βγήκε η επίσημε ανακοίνωση της ΚΤΜ για την η απόφαση πως η συνεργασία τους θα λήξει από φέτος, ενώ έγινε ξεκάθαρο πως η απόφαση αυτή είναι κοινή και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τον Pit Beirer, Motosport Director της ΚΤΜ, ο Zarco θα συνεχίσει να έχει συμβόλαιο με το εργοστάσιο για το 2019, όμως θα τον απαλλάξουν από τα καθήκοντα του.

Η ΚΤΜ έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του για τον επόμενο αγώνα στην Aragon, αυτό το Σαββατοκύριακο, τον Mika Kalio. Ο Kalio είναι ήδη οδηγός εξέλιξης του εργοστασίου, όποτε σε αυτόν τον αγώνα θα μπορέσει να αναπληρώσει την κενή θέση του Johann Zarco.

Όμως η ΚΤΜ θα πρέπει να βρει μια μόνη λύση καθώς η χρονιά συνεχίζεται και έχουν ακόμα 5 αγώνες για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος… Αναμένουμε για νεότερα!