Περιστεράς και Γερακιανάκης πάνε για πρόκριση στο Red Bull Rookies Cup 2020

Ο Γιάννης Περιστεράς και ο Γιώργος Γερακιανάκης θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, αφού επιλέχτηκαν να συμμετέχουν στις δοκιμές, ώστε να προκριθούν και να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Red Bull Rookies Cup του 2020!

Σημαντική διάκριση λοιπόν για την Ελλάδα, έστω και η επιλογή, αφού για το Red Bull Rookies Cup γίνονται κάθε χρόνο χιλιάδες αιτήσεις. Η πρόκριση και μετά η διάκριση, δίνει την δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα που γίνεται παράλληλα με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και είναι ο προάγγελος για την είσοδο οδηγών στην μικρή κατηγορία, Moto3, των MotoGP!

Ο Γιάννης Περιστεράς, θα δώσει το παρόν για δεύτερη φορά στην διαδικασία επιλογής, αφού πέρυσι έφτασε μία ανάσα πριν από την πρόκριση. Φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού η περσινή εμπειρία συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου.

Για τον Γιώργο Γερακιανάκη μιλάμε για την παρθενική του εμφάνιση στον θεσμό, και ελπίζουμε όλοι μας, να έχει με το μέρος του την τύχη του πρωτάρη, αφού η οδηγική αξία του αναβάτη είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα. Δεδομένη η πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην κατηγορία SS300 και διεκδικεί τον τίτλο του 2019!

Σημείο αναφοράς, είναι η Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 18:00 και ο πιο δημοφιλής αναβάτης θα φορέσει το Golden Bib στην εκδήλωση επιλογής στο Guadix, Ισπανία – 15, 16 και 17 Οκτωβρίου 2019

 

ΦΩΤΟ : Στρατής Βαβούδης