Πάνω από 100 Στελέχη στο Σεμινάριο της ΟΜΑΕ

Η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (ΕΠΕΚΕΠ) της ΟΜΑΕ, με την έγκριση και τη συνεργασία της ΕΠΑ, διοργάνωσε επιμορφωτικό Σεμινάριο για ήδη πτυχιούχους Αγωνοδίκες και Αλυτάρχες, καθώς και εξετάσεις υποψηφίων για την απόκτηση πτυχίου Αλυτάρχη (Αυτοκινήτου/Καρτ).

Το Σεμινάριο διεξήχθη, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στα γραφεία της ΟΜΑΕ στην Σπύρου Λούη στις εγκαταστάσεις του Ποδηλατοδρομίου με σχεδόν 110 στελέχη να δίνουν το παρόν.

Το σεμινάριο ήταν αρκετά επιμορφωτικό και σε πρότυπα που δεν έχουμε συνηθίζει να βλέπουμε στην Ελλάδα, με μερικούς εκ των εισηγητών να προσφέρουν γνώση και εμπειρία στους παρευρισκόμενους. Αρκετά από τα στελέχη χαιρέτισαν την προσπάθεια της ΟΜΑΕ, η οποία φιλοξένησε για ακόμα μία φορά τα μέλη της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στα αρνητικά ο μεγάλος μέσος όρος ηλικίας (κάτω από 45 ελάχιστοι), κάτι που δεν αφήνει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να εκσυγχρονιστεί και να συμβαδίσει με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Εντύπωση σίγουρα έκανε η ομιλία της κ. Αννίτας Πασσαλή, η οποία προσπάθησε να μεταλαμπαδεύσει την αστείρευτη εμπειρία της, από Διεθνείς αγώνες που έχει πάρει μέρος ως στέλεχος. Η παρουσίασή της ήταν υποδειγματική αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως έχει τον τρόπο, την εμπειρία και την γνώση για να οδηγήση το σπορ μας, ένα βήμα μπροστά.