Με 4 “Πατρινούς” η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”

Στο πανέμορφο λιμάνι της κεντρικής Εύβοιας και συγκεκριμένα στην φιλόξενη περιοχή της Κύμης, θα διεξαχθεί ο 3ος γύρος του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων& Ιστορικών το σαββατοκύριακο 11 – 12 Μαΐου, με τους 62 μονομάχους να είναι έτοιμοι να «παλέψουν» με το χρονόμετρο και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό.

Με το Νο6 στις πόρτες θα λάβει μέρος ο Κίμωνας Θέος (ΦΙΛΜΠΑ) με το Peugeot 106 Rallye του, ο οποίος θα παλέψει για να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο, αφού είχε επικρατήσει σχετικά εύκολα και να πάρει το αίμα του πίσω από τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος που δεν του πήγε και τόσο καλά.

Με το Νο19 στις πόρτες ο Σταύρος Χατούπης (ΛΕΜΑΝ) με το πανέμορφο Opel Corsa KIT CAR θα διεκδικήσει μια καλή θέση στην Α έως 2000 αφού η Κλάση Α7 δεν συμπληρώνει.

Με το Νο38 ο Όμηρος Στρουσόπουλος (ΦΙΛΜΠΑ)με το σπάνιο Renault 5 GT, επιστρέφει στο Πρωτάθλημα μετά από καιρό. Η “προπόνηση” στην Ζάκυνθο δεν του πήγε καλά αφού είχε ένα κομμένο ψαλίδι την Κυριακή. Όμως ο Όμηρος έδειξε τα δόντια και τις ορέξεις του από τα Δοκιμαστικά του Σαββάτου, όπου έκανε χρόνους Γενικής.

Με το Νο45 ο Παναγιώτης Παρθένης (ΦΙΛΜΠΑ) με Mitsubishi EVO 9 θέλει να κάνει τις 52 στροφές τις Ανάβασης ίσωμα και να περάσει ευθεία, αφού η τεχνική οδήγηση έχει πλεονέκτημα. Ο Πατρινός οδηγός θέλει να ανέβει βάθρο και έχει τις προοπτικές αφού ο “Godzila” έχει εντελώς νέο set up.