Χατούπης : Με τον αέρα του Πρωταθλητή, ξεκινάει το 2020

Ο Πατρινός Αθλητής της ΛΕΜΑΝ Σταύρος Χατούπης είναι έτοιμος για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020, με τον αέρα του Πρωταθλητή, αφού το 2019 κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της κατηγορίας Α7 και την 2η θέση στην ομάδα Α έως 200 για τον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον Σταύρο, ο οποίος μας ανέφερε :

Το 2019 είναι μια χρονιά που όλα κύλισαν σχετικά καλά για εμένα, αφού ο τίτλος ήρθε στα χέρια μου, μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια, μέσα σε μια χρονιά με μικρά, αλλά πολλά προβλήματα.

Φέτος τα προβλήματα που είχαμε το 2018 ευτυχώς τα ξεπεράσαμε με την βοήθεια των αδερφών Τσούργιαννη και το αυτοκίνητο δούλεψε σχεδόν τέλεια. Φυσικά το 2020 την προετοιμασία έχουν αναλάβει οι ίδιοι άνθρωποι, με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις να έχουν ήδη γίνει, με το Opel Corsa Kit Car, να είναι πανέτοιμο.

Ευχόμαστε η καθυστερημένη έναρξη του Πρωταθλήματος Αναβάσεων να μας βρει έτοιμους και να κυλήσουν όλα καλά. Και αγωνιστική αλλά και πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλες τις εταιρείες που με στήριξαν στην προσπάθειά μου το 2019 και την κατάκτηση του τίτλου και να ευχηθώ σε όλους μας, καλή αγωνιστική χρονιά, με πρώτο ραντεβού στον Αχλαδόκαμπο.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2019:

PPG HELLAS

MAXMAYER HELLAS

ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

TSOURGIANNIS Motorsport

KARAGIANNIS Exhaust

MIGOS Tech

MCP Carbon

 

Χορηγός Επικοινωνίας 2019 – 2020:

automotopatras.gr