Αρέθας Σπύρος : Επιστρέφουμε και θα το χαρούμε

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο να πάρει εκκίνηση από την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων για το 9ο «Laser Derma Med» ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ. Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, Α.Λ.Μ.Α., έχει τα πάντα έτοιμα και περιμένει να υποδεχτεί τα 28 αγωνιστικά πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή.

Στις 20 κ 21 Ιουλίου το 9ο «Laser Derma Med» ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αιγίου από την ΑΛΜΑ Αιγίου. Αποτελεί τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ράλλυ Σπριντ Νοτίου Ελλάδας για το 2019, της ΟΜΑΕ. Κέντρο του αγώνα θα αποτελέσει η Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου και η Ειδική Διαδρομή ΦΤΕΡΗ όπου θα τρέξουν τα αυτοκίνητα θα είναι το οδικό τμήμα Φτέρη – Σελινούντας.

Με το Νο 11 στις πόρτες ο Σπύρος Αρέθας της ΦΙΛΜΠΑ, θα επιστρέψει στους Αγώνες Ράλλυ μετά από απουσία περίπου 4 χρόνων, με ένα μικρό διάλειμμα της περσινής Ανάβασης Δημητσάνας.

Ο Σπύρος θα οδηγήσει το εντελώς ανανεωμένο Peugeot 106 S16 του, όπου την μεταμόρφωσή του, έχουν αναλάβει τα αδέρφια Τσούργιαννη.

Στο δεξί μπάκετ του Σπύρου, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Πατρινός Γιάννης Παπαδόπουλος της ΦΙΛΜΠΑ.

Στόχος του πληρώματος είναι η οδηγική απόλαυση, αφού για τον οδηγό είναι “γνώριμα μονοπάτια” και μας έχει συνηθίσει σε καλές εμφανίσεις με δυνατούς χρόνους.