Ανάμεσα σε 50 αυτοκίνητα έκοψε την πίτα του το Alfa Romeo Patras Friends

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου πάνω από 50 αυτοκίνητα της Ιταλικής φίρμας (και όχι μόνο) βρέθηκαν στο Εστιατόριο “Το Μπαλκόνι” στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας για να κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Club Alfa Romeo Patras Friends.

Σαφέστατα ήταν η πιο πολυπληθής εκδήλωση από την ημέρα δημιουργίας της ομάδας πριν περίπου 20 μήνες, αλλά το μέλλον φαντάζει πάρα πολύ δημιουργικό.

Δίπλα στην προσπάθεια, σχεδόν από την αρχή είναι και η ομάδα Alfa Romeo 159 Hellas owner’s όπου δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν πόσο πολύ αγαπάνε αυτό που κάνουν και πως κοινός παρονομαστή είναι το Ιταλικό “φίδι”.

Τα στατιστικά της εκδήλωσης μιλούν από μόνα τους αφού 91 άτομα (από Αθήνα, Καλαμάτα, Βόνιτσα, Σπάρτη, Ναύπακτο, Πάτρα), με 32 Alfa Romeo (159, 156, 147, GT, Giulietta, Spider, MiTo) και ακόμα ένα συλλεκτικό fiat 595 abarth competizione, ένα fiat 500 abarth, ένα σπάνιο fiat 500 αντίκα “το αυτοκινητάκι τις αγάπης” για λογαριασμό τις “Φλόγας”, συνέθεσαν το μαγικό τοπίο.

Δίπλα στο Alfa Romeo Patras Friends, στάθηκαν πολλοί και καλοί φίλοι, όπως ο Πρόεδρος και ο Ταμίας του Delta HF integrale Hellenic CLUB, μέλη της ΦΙΛΜΠΑ, τα site automotopatras.gr και TheItalianJob.gr, οι φωτογράφοι Πλάτωνας Υαβόρ και Νάκος Φώτης και ο ένας και μοναδικός Φώτης Κατραούρας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως εκπροσωπώντας την “Φλόγα” ο κ. Νάσος Κληρόπουλος, είχε έρθει με “θηρειώδες” Fiat 500 του, με τα σχετικά αυτοκόλλητα του Ιδρύματος. Μετά το πέρας της εκδήλωσης αποχώρησε εμφανώς συγκινημένος, με σχεδόν γεμάτο τον κουμπαρά και εις ένδειξη ευγνωμοσύνης δώρισε στο προεδρείο ένα μπλουζάκι με τα διακριτικά της “Φλόγας”.

 

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Καρκούλιας ανέφερε :

“Το 2020 είχαμε πει ότι θα είναι δυνατό και από σήμερα κιόλας σχεδιάζουμε την επόμενη μάζωξη. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και συγνώμη αν ξεχάσαμε κάτι ή αν κάτι δεν άρεσε σε κάποιον. Σας υποσχόμαστε ότι από αυτά μαθαίνουμε και εμείς και η επόμενη θα είναι καλύτερη…!!!”

Ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος ανέφερε :

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτά που με λόγια δεν περιγράφονται. Να μας έχει ο θεός όλους καλά να συνεχίζουμε να είμαστε όλοι εδώ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ανθρώπους και τα καταστήματα που μας στηρίζουν όπως ο κ. Κατραούρας – Κόσμημα και η κ. Μικελάτου – Dream Wash. Να είστε όλοι καλά και το 2020 να μας βρει περισσότερους, υγιέστερους και πιο χαμογελαστούς”.

Για περισσότερες φωτογραφίες πιέστε ΕΔΩ