Το αυτοκίνητο της Apple έρχεται

Το περίφημο iCar δεν είναι απλά μια σκέψη αλλά ένα project που τρέχει και η εποχή που το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Apple θα κυλά στους δρόμους δεν είναι και τόσο μακρινή όσο με μια πρώτη ματιά μπορεί να φαίνεται.
Μάλιστα, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgeimene Zeitun, η Apple έχει ήδη στήσει ένα μυστικό εργαστήριο στο Βερολίνο που έχει στελεχωθεί από εξειδικευμένα στελέχη τα οποία εργάζονται πίσω από κλειστές πόρτες για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με σήμα το δαγκωμένο μήλο.
Η ομάδα ασχολείται περισσότερο με τα μηχανικά μέρη και τη μονάδα ισχύος και λιγότερο με τον σχεδιασμό του αμαξώματος, με τον τελευταίο να μην είναι η απόλυτη προτεραιότητα της Apple αυτή τη στιγμή.
Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η ομάδα απαρτίζεται από 15-20 ειδικούς οι οποίοι – όπως αναφέρει – έχουν μεγάλη εμπειρία από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να είναι άνθρωποι που έχουν θητεύσει σε θέσεις-κλειδιά σε άλλες εταιρείες.
Οι φήμες θέλουν το iCar να βγαίνει στους δρόμους πριν το 2020.
Επισήμως, η Apple αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η Apple δεν σχολιάζει φήμες ή εικασίες, συμπεριλαμβανομένων και που αφορούν το project iCar». Ωστόσο πρόκειται για μια πάγια τακτική της Apple που εντέχνως αφήνει να διαρρέουν φήμες για νέα προϊόντα της και στη συνέχεια τις διαψεύδει για να δημιουργεί όλον αυτό το «θόρυβο» στην αγορά.