Τσίμπρης | Επιτυχημένες οι δοκιμές στην Ιταλία με την Fortune MotorSport

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της FORTUNE MOTORSPORT στο αυτοκινητοδρόμιο TAZIO NUVOLARI στην CERVESINA της Ιταλίας την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Απριλίου.
Ο οδηγός Δημήτρης Τσίμπρης είχε την υποστήριξη του Παπαμιχάλη Γιώργου ως Team Manager, του Federico Glorioso και του Antonio Ghioda ως engineers/τηλεμετρίστες και του Παναγιώτη Αραχωβίτη ως μηχανικό.
Ο Τσίμπρης κατάφερε να εξοικειωθεί πολύ γρήγορα με την νέα πίστα και συμπλήρωσε συνολικά 4 ώρες οδήγησης τις 2 ημέρες δοκιμών.
O οδηγός δοκίμασε αρκετά διαφορετικά set up με το μονοθέσιο με συνεχής εξέλιξη και την ημέρα της Κυριακής το μονοθέσιο είχε έρθει σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα για τον οδηγό.
Το Σάββατο ο Τσίμπρης έκανε και τον ταχύτερο γύρο και στην κατηγορία του Formula 1000cc και στην γενική ανάμεσα σε 15 μονοθέσια F3, F4 Abarth, Formula Renault και Prototype 3000 κερδίζοντας τις εντυπώσεις από όλους.
Το μονοθέσιο GLORIA C8F με τον κινητήρα YAMAHA R1 που οδήγησε ο Τσίμπρης χρησιμοποίησε σύστημα τηλεμετρίας της ΑΙΜ, ελαστικά HANKOOK F200, κουβέρτες ελαστικών CAPIT και καύσιμα SHELL V Power Racing.
Στις 29 & 30 Απριλίου η ομάδα θα βρεθεί και πάλι στην CERVESINA για τον 1ο αγώνα του θεσμού Formula X Italian Series που θα πάρει μέρος ο οδηγός.