Το 14ο Motor Festival έδειξε τον δρόμο για το διάστημα

Η κορυφαία μηχανοκίνητη περιπέτεια της Ελλάδας έριξε χτες το βράδυ την αυλαία της, με ένα φαντασμαγορικό show στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ.

Το 14ο Motor Festival – The Mars Generation πραγματικά έδειξε τον δρόμο για το διάστημα, αφού η εταιρεία L Hero έκανε το αξεπέραστο.

Μαγευτικά shows επαγγελματιών οδηγών απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης τόσο σε ασφάλτινη όσο και σε χωμάτινη αρένα, αυτοκίνητα σε δύο ρόδες, «ιπτάμενοι» οδηγοί αγωνιστικών μοτοσυκλετών, ο ιστορικός «Γύρος του θανάτου», 4Χ4 «θηρία» να… διαλύουν ό,τι βρεθεί στο διάβα τους και από κοντά ο KIT, οι Dukes, ο Kεραυνός McQueen, o Herbie το κατσαριδάκι, Drift Shows, Motocross shows, Stunt & Extreme Stunt Shows, Trial Shows, Drag Shows, 4X4 Shows, Rally Shows και Kart & Mini Moto Shows, βρέθηκαν μεταξύ άλλων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ και πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στους χιλιάδες επισκέπτες!

Ανάμεσα σε όλους αυτούς το μεγαλύτερο χειροκρότημα το κέρδισε ο 9χρονος οδηγός drift Παύλος Σαμαράς, που εντυπωσιάσε όχι μόνο με τις οδηγικές του ικανότητες, αλλά για το ήθος και τον σεβασμό του.

Από το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαίου το show ήταν αξεπέραστο, με την Arena να κλέβει της παράσταση, αλλά και τα εντυπωσιακά περίπτερα των δεκάδων εκθετών κέρδισαν το ενδιαφέρον. Οι επαγγελματίες του χώρου ήταν αρκετοί και έδειξαν με τον ιδανικότερο τρόπο τα προϊόντα τους.

Το 14ο Motor Festival – The Mars Generation έριξε την αυλαία του το βράδυ της Κυριακής, με ένα show που άφησε εποχή. Ραντεβού στο επόμενο.

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ