Θωμάς Κρασώνης : Θετική η παρουσίαση στον πρώτο Αγώνα του JSCC

O Θωμάς Κρασώνης θα συμμετάσχει και το 2017 στον θεσμό του Junior Saloon Car Championship. Ο θεσμός αυτός πραγματοποιείται στη Μ.Βρετανία και αναδεικνύει νέα ταλέντα αφού κάποιοι από τους συμμετέχοντες όπως ο Θωμάς είναι ανήλικα παιδιά.

Για να λάβει μέρος κανείς δεν απαιτείται άδεια οδήγησης, αλλά αγωνιστική άδεια που χορηγείται μετά από μία απαραίτητη σειρά εξετάσεων. Ο 16χρονος Θωμάς, πέρσι είχε λάβει μέρος σε επιλεκτικούς αγώνες του συγκεκριμένου θεσμού και φέτος στόχος του είναι να συμμετάσχει στους περισσότερους έχοντας παράλληλα και υψηλούς στόχους.

Ο πρώτος Αγώνας του JSCC πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Σίλβερστοουν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τον καιρό να κάνει το χατήρι στους οδηγούς. Ο Θωμάς, που στην προσπάθεια του έχει την υποστήριξη και της Citroen Hellas, φέτος θα αγωνιστεί με καινούργιο αυτοκίνητο, κάτι που του στέρησε την δυνατότητα να εναρμονιστεί πλήρως με το αμάξι στο μικρό χρονικό διάστημα των δοκιμών.

Σε Αγώνες τέτοιου τύπου η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και το Citroen Saxo δεν είχε έρθει πλήρως στα μέτρα του οδηγού. Ο 16χρονος οδηγός κατάφερε να σημειώσει τον 13ο χρόνο στα χρονομετρημένα ανάμεσα σε 19 συμμετοχές.

Στον πρώτο αγώνα της Κυριακής, ο Θωμάς Κρασώνης πραγματοποίησε πολύ καλή εκκίνηση και κατάφερε περάσει στην 9η θέση της κατάταξης.  Στον δεύτερο αγώνα, πραγματοποίησε ακόμα μια καλή εκκίνηση καταφέρνοντας να τερματίσει 8ος αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Το αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο των προσπαθειών και των ικανοτήτων του Έλληνα Οδηγού και ελπίζουμε ότι στην δεύτερη συνάντηση της χρονιάς στο πλαίσιο του JSCC που είναι προγραμματισμένη για τις 8-9 Απριλίου στην πίστα του Rockingham, να τα πάει ακόμα καλύτερα και με την βοήθεια του πολύπειρου Χάρη Μπουροθανασόπουλου που έχει στο πλευρό του.