Ο “AL” ξεκινάει δυναμικά το 2019 και θέλει συνοδοιπόρους

Η προσπάθεια αποδίδει την δόξα

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, δωδεκάχρονος οδηγός αγώνων karting, μετά από μια συνεχή τρίχρονη προσπάθεια που απαιτεί ο Πρωταθλητισμός, περνά τα σύνορα της Ελληνικής Επικράτειας.  Ταξιδεύει στην πίστα Γαλλία και την πίστα θρύλο του Le Man, για να συμμετέχοντας από όλο τον πλανήτη, για τον Παγκόσμιο Τίτλο του IAME Series Greece 2019.

Η προσπάθεια απαιτεί συνοδοιπόρους

Οι απαιτήσεις στον Παγκόσμιο θεσμό είναι τεράστιες. Κανείς δεν μπορεί να πορευτεί δίχως συνοδοιπόρους προς το όνειρο. Το “Karellis Group”, χρυσός χορηγός του Αλέξανδρου Παπαευθυμίου, στον Διεθνή Αγώνα, προσφέρει ένα Kymco Town 300i, για την ενίσχυση του Έλληνα οδηγού.

Η προσπάθεια απαιτεί στόχο

Το Le Man είναι ο πρώτος στόχος του Αλέξανδρου στην αρχή της καριέρας του, εκτός συνόρων. Οδηγός που νοιώθει την τεράστια ευθύνη να φορά το εθνόσημο στους αγώνες του και με τους συνοδοιπόρους του δίπλα, βαδίζει σταθερά προς την δόξα.

Πως μπορείς να βοηθήσεις;

Μέσα από την σελίδα του “AL” στο Facebook, ΄ζητα να σου αποσταλούν τα ειδικά κουπόνια για την κλήρωση του Kymco Town 300i, με κόστος μόνο 5 ευρώ και γίνει και εσύ συνοδοιπόρος του Αλέξανδρου σε αυτό το ταξίδι, με στόχο τον τελικό του IAME Series Greece στο Le Man της Γαλλίας.

Πληροφορίες στο τηλ 6940525000 και στο mail info@i-gift.gr