Ο “νεαρός” Ρουστέμης απέναντι στα θηρία του Gymkhana

Ο Τελικός του Gymkhana Grid, με χιλιάδες οπαδούς ανά τον κόσμο που έχει συνδεθεί με τον Αμερικανό οδηγό-σταρ Ken Block, θα διεξαχθεί στην Ελλάδα στις 29-30 Οκτωβρίου, σε μια αγωνιστική εκδήλωση που θα ξεσηκώσει τους Έλληνες θεατές και όχι μόνο!

To Gymkhana θα διεξαχθεί στον Μαραθώνα Αττικής, έχοντας την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προεξάρχοντος του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη. Μια πλειάδα κορυφαίων οδηγών όπως οι Petter Solberg, Ken Block αλλά και οι Andreas Bakkenrud , Steve Bagioni , Luke Woodham , Shane Lunch , Dimitri Illyuk , Buttsy Butler , Liam Doran, θαπροσφέρουν άφθονο θέαμα στους Έλληνες θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Εκτός από τα διεθνή αστέρια, παρόντες θα είναι και οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι οδηγοί, που θα συμμετάσχουν στον Τελικό μετά τις διαδικασίες προκριματικών που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

Ένας από τους Έλληνες που θα συμμετάσχουν στον τελικό είναι και ο Παναγιώτης Ρουστέμης, γιός του Πρωταθλητή Αλέξανδρου Ρουστέμη.

Ο μόλις 18 ετών οδηγός έκανε το ντεμπούτο του στην προκριματική διαδικασία της Ελλάδας στο Λουτράκι και άφησε τους πάντες με ανοιχτό του στόμα παίρνοντας την πρόκριση με μεγάλη άνεση κάνοντας πολύ καλό χρόνο, περνώντας ακόμα και τον πατέρα του.

Τον νεαρό Παναγιώτη θα έχουμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε και στην τελική φάση στο τιμόνι του Ford Escort WRC.