Με 83 δώρα η Λαχειοφόρος του Event4Kids

Το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) σας προσκαλεί στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:30 στον χώρο της πίστας ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.

Πιστή στο ραντεβού της η ΦΙΛΜΠΑ για 8η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει και την Φιλανθρωπική εκδήλωση «EVENT4KIDS» της οποίας έσοδα θα διατεθούν στο Φ/Σ «Κιβωτός Αγάπης».

Η ΦΙΛΜΠΑ καλεί τους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να δείξουν την αγάπη τους και αυτή τη χρονιά, με στόχο να δοθεί ένα χαμόγελο σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εκτός από την δυνατότητα οδήγησης μέσα στην πίστα (Track Day) αλλά και της συνοδήγησης σε Αγωνιστικά αλλά και άλλα οχήματα για τον φιλανθρωπικό σκοπό,  θα γίνει συλλογή τροφίμων, παιδικών ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και λαχειοφόρος αγορά με 84 δώρα (η λίστα επισυνάπτεται).

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους – λάτρεις του Χερσαίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να μας κάνουν την τιμή και να παρευρεθούν στην κοπή της Πίτας μας και να προσφέρουν από το υστέρημά τους για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ