Γέμισε η Πλ. Γεωργίου με ιστορία στο «24 ώρες Ελλάδα»

Το 21ο Ράλλυ «24 ώρες Ελλάδα» τερμάτισε πριν λίγες ώρες στην Ελευσίνα Αττικής αφού πρώτα τα 102 πληρώματα του, είχαν διανύσει αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα.

Για μία ακόμη χρονιά, οι διοργανωτές διάλεξαν την Πάτρα ως βραδινό σημείο ανασυγκρότησης με την Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (ΕΛΙΑ) να αναλαμβάνει ρόλο οικοδεσπότη στην Πλ. Γεωργίου το βράδυ του Σαββάτου. Από τις 8 το βράδυ ξεκίνησαν να καταφθάνουν τα πληρώματα, με τους Πατρινούς να τιμούν την εκδήλωση και να γεμίζουν με κόσμο την Πλατεία, όπου απόλαυσαν αυτοκίνητα περασμένων δεκαετιών, σε άριστη κατάσταση.

Τα πληρώματα ερχόμενα από την Στερεά Ελλάδα, διέσχισαν την Γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου και βρέθηκαν στην Πάτρα για μια δίωρη ανασυγκρότηση. Περίπου στις 11 το βράδυ, τα πρώτα οχήματα με τους επιβάτες τους ξεκίνησαν με κατεύθυνση την Ιστορική Πιτίτσα και την γνωστή σε όλους μας Φτέρη, ώστε μετά από μια πορεία στα χωριά της Κλειτορίας να τερματίσουν μετά από αρκετές ώρες στην Αθήνα.

Το «24ώρες Ελλάδα» πρόκειται για το μοναδικό στο είδος του Endurance Regularity Rally στην Ευρώπη, στο οποίο συμμετείχαν 102 πληρώματα μαζί με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά τους αυτοκίνητα.