‘Εφτασαν τις 63 οι Προσωρινές Συμμετοχές στην 15η SeaJets – Ανάβαση Κύμης

Λίγες ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος έχει την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά, ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την περιοχή!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή της Seajets 15ης Ανάβασης Κύμης, που έχει προγραμματιστεί για τις 20-21 Μαΐου και αποτελεί τον 3ο φετινό γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Η Κύμη Ευβοίας έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα φιλόξενος προορισμός για το Σωματείο Start Line, που έχει την ευθύνη διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος, αλλά και για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων εν γένει. Ο λόγος είναι πως επί 15 συναπτά έτη, ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια γιορτή για την Τοπική Κοινωνία, ενώ η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται δίπλα της την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γεγονός που επαναλαμβάνεται φέτος από τη στιγμή που η Ανάβαση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Βέβαια, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην αρτιότερη διοργάνωση διαδραματίζει η εταιρεία Seajets, που είναι Χορηγός Ονομασίας του αγώνα και προσφέρει τη δική της αίγλη στο γεγονός, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά τον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, αλλά και μία διοργάνωση της Start Line.

Ο Προσωρινός Πίνακας Συμμετοχών έχει φτάσει ήδη στις 63.