Ανακρίνουμε τον “Μαέστρο” του PICK κ. Στέλιο Καγιάφα

Σε λίγες μέρες θα πέσει η σημαία εκκίνησης στο επετειακό 10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus ‘n light και το automotopatras.gr ανέκρινε για ακόμα μία χρονιά τον “μαέστρο” κ. Στέλιο Καγιάφα.

Ο κ. Καγιάφας για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι στην θέση του Αλυτάρχη, έχοντας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο κατά το διήμερο του Αγώνα, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά στο Αγωνιστικό κομμάτι.

Ο κ. Καγιάφας είναι ένα μεγάλο “κομμάτι” του PICK αλλά και γενικότερα του kart στην Ελλάδα. Είναι ο άνθρωπος που τουλάχιστον τα τελευταία 6 χρόνια δίνει ψυχή και σώμα ώστε αυτή η γιορτή να συνεχίσει να υπάρχει στην Πάτρα και να κρατάει ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Και φέτος θα τον δούμε στο πάνω μέρος της Πλ. Γεωργίου να “ενορχηστρώνει”  με την  μοναδική μαεστρία του, όλο το αγωνιστικό διήμερο, βάζοντας πάνω από όλα και όλους, τους οδηγούς και την ασφάλεια τους.

Αγαπημένο του “κομμάτι” η κατηγορία ΜΙΝΙ. Δίνει τα ρέστα του να βλέπει Αθλητές από 8 έως 12 χρονών να ρίχνονται στην μάχη για το βάθρο, υπό σωστή καθοδήγηση και μέσα στα πλαίσια των κανονισμών.

 

Εμείς του ευχόμαστε απλά καλά αγώνα.