Ανακοίνωση εξέδωσε ο κ. Μιχαλόπουλος για το Kartodromo

Μια ανακοίνωση εξέδωσε ο κ. Κώστας Μιχαλόπουλος, ο ένας εκ των δύο Ιδιοκτητών της Πίστας Kartodromo στις Αφίδνες, με στόχο την ορθή και έγκυρη ενημέρωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση :

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι …,

Η επικοινωνία μας αυτή τη φορά δεν συνδέεται με την όμορφη, τη δημιουργική πλευρά του karting που υπηρετούμε με συνέπεια από το 1995.
Ως ιδιοκτήτες της αγαπημένης σας πίστας στις Αφίδνες, στο Kartodromo.
Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ότι σήμερα βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης “αγωνιστικής” άδειας λειτουργίας του χώρου, ώστε να γίνουν πάλι αγώνες. 
Αγώνες με καρτ, αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και άλλων σημαντικών θεσμών.
Όπως ακριβώς εδώ και 25 χρόνια, οπότε οι νεαροί αθλητές-παιδία τότε, ανδρώθηκαν στο αγαπημένο όλων σας Kartodromo και εξελίχθηκαν φτάνοντας και σε διεθνείς διακρίσεις.
Σήμερα, η νομοθεσία που αφορά σε χώρους όπως ο δικός μας και δικός σας για να είμαστε ακριβείς, δεν είναι ξεκάθαρη, αφού έχει προκύψει για αθλητικούς χώρους όπως τα γήπεδα ποδοσφαίρου και του μπάσκετ .
Το Καρτιγκ και γενικά ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει τις ιδιαιτερότητες του και σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε ώστε σε πλήρη συνεργασία με την ΟΜΑΕ να καταφέρουμε να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας. Προσαρμογή της πίστας στους νόμους, αλλά και αντίστροφα με την προσαρμογή τους στις ιδιαιτερότητες του Καρτιγκ.
Αυτή τη στιγμή μέσα από την ιδανική συνεργασία όλων των φορέων, έχει ολοκληρωθεί ο φάκελος και αναμένουμε να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία.
Είναι σαφές και αποδεδειγμένα ότι πρωταρχικός μας σκοπός είναι να εξελίσσεται η κοινότητα του Καρτιγκ κάτω από ιδανικές συνθήκες.
Με συνέπεια και ευαισθησία σε κάθε κατεύθυνση και έτσι θα συνεχίσουμε δικαιώνοντας όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, αλλά και τη δική μας ιστορία.

Μας πικραίνει που ενίοτε υποβαθμίζεται από ελάχιστους, αλλά είμαστε καταδικασμένοι να σας προσφέρουμε τις ιδανικές υπηρεσίες κάτω από άψογες συνθήκες.

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Κ. Μιχαλόπουλος – Γ. Καμιτσακης