• Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025
  • Login
automotopatras.gr
  • Ειδήσεις
    • Νέα
    • Τοπικά Νέα
    • Νέα Κατασκευαστών
      • Auto
      • Moto
    • Gadget – Τεχνολογία
    • Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας
    • Εκδηλώσεις
      • ΣΥΝΕΔΡΙΑ
      • Εκδηλώσεις
      • P.M.S
      • MOTORWEST 2020
        • MOTORWEST 2019
      • Εκθέσεις – MOTORSHOW
      • Συναντήσεις – Εκδρομές
  • Αγώνες
    • Auto – Αγώνες
      • WRC
      • Formula 1
      • Ακρόπολις
      • Πανελλήνια Πρωταθλήματα
      • Κύπελλα
      • Έπαθλα
      • Drift
      • 4Χ4
      • Historic Rally
      • Διάφοροι Αγώνες
      • ΟΜΑΕ
      • Σ.Ο.Α.Α
      • ΣΑΜΑΕ
      • ΠΑΣΜΑ
    • Moto – Αγώνες
      • MotoGP
      • Πανελλήνια Πρωταθλήματα
      • Διάφοροι Αγώνες
      • ΑΜΟΤΟΕ
    • KART
      • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
      • Έπαθλα Kart
      • Διάφοροι Αγώνες Kart
      • PICK
    • Dragster – Drag Day
    • Track Days
    • Διάφορα
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Blast from the Past
    • Πρέπει να το δείς
    • ΣΚΕΨΕΙΣ
      • Θα γίνω λίγο κακός
      • Beauties and the Beasts
      • Γυναικεία Ματιά
  • Automotive Gossip
    • Παρουσιάσεις – Συνεντεύξεις
    • “Στα υπόγεια”
    • Κους-Κους
    • Όποιος νύχτα…”πατεί”
  • ESP OFF – TV SHOW
  • P.M.S
No Result
View All Result
automotopatras.gr
No Result
View All Result
Home Αγώνες Auto - Αγώνες Πανελλήνια Πρωταθλήματα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ RALLY CROSS: Ο Παναγιώτης Καϊτατζής κατέκτησε την καρό σημαία με 5:19.627

Μάρκος Καπετανάκης by Μάρκος Καπετανάκης
Ιούν 25, 2024
in Πανελλήνια Πρωταθλήματα
0 0
0
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ RALLY CROSS: Ο Παναγιώτης Καϊτατζής κατέκτησε την καρό σημαία με 5:19.627
0
SHARES
39
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Παναγιώτης Καϊτατζής κατέκτησε επάξια την καρό σημαία κάνοντας ταχύτερο χρόνο με 5:19.627

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι Junior της κατηγορίας «Κωσταντίνος Τακιδέλης»!

 Με υψηλές θερμοκρασίες που δοκίμασαν την υπομονή αγωνιζομένων και θεατών, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLYCROSS, που έλαβε χώρα στις 22-23 Ιουνίου 2024, και διοργάνωσαν από κοινού η ΟΜΑΕ, ο σύλλογος ΧΩΜΑ, και ο Δήμος Κιλκίς.

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο έντονη δράση, θέαμα, και άπλετους μεταλλικούς ήχους, έζησαν όλοι όσοι ανέβηκαν στην χωμάτινη πίστα του συλλόγου ΧΩΜΑ, που βρίσκεται στους λόφους που περιβάλλουν την Αργυρούπολη του Κιλκίς.

Το όλο σκηνικό στήθηκε γύρο από την φαρδιά πίστα η οποία κατά γενική ομολογία θεωρείται μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει, αρκετά ανισοϋψή επίπεδα, γρήγορες πατημένες ευθείες, φουρκέτες, και πολλά άλλα τεχνικά σημεία τα οποία, όχι μόνο ανέβασαν την  Αδρεναλίνη των 20 οδηγών Crosscar, που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLYCROSS, αλλά έκριναν και τους νικητές των κατηγοριών.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος το παρών έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και Βουλευτής Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο οποίος δήλωσε: Μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ RALLY CROSS, για ολόκληρο το νομό του Κιλκίς, ο οποίος εδώ και χρόνια κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια για την ανάδειξή του, μέσα από την διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων τα οποία σκοπό έχουν την τόνωση της τοπικής κοινωνίας. Εύχομαι και του χρόνου, το Κιλκίς να αποτελέσει έναν ακόμη σταθμό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με την διοργάνωση κάποιου άλλου αγώνα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.»

Μεγάλος αντίπαλος όλων των οδηγών, η σκόνη, η οποία συχνά, πυκνά έκανε την εμφάνισή της, παρόλη την καλή δουλειά που έκανε η υδροφόρα του Δήμου Κιλκίς η οποία έβρεχε την πίστα έπειτα από κάθε αγωνιστική σειρά. Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σε όλη τη διάρκεια και των δύο ημερών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στέγνωναν σε σύντομο χρονικό διάστημα την πίστα με αποτέλεσμα, κάποιοι αθλητές να δυσανασχετήσουν λόγο της μειωμένης ορατότητας!

Την Κυριακή 23 Ιουνίου ημέρα των τελικών, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLYCROSS, γέμισαν από θεατές οι δροσερές τέντες της πίστας, οι οποίοι έμειναν μέχρι το τέλος των αγώνων απολαμβάνοντας τη δράση και τους ήχους που αναδυόταν από τα μοτέρ των Crosscar.

Παρών στην μεγάλη γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο Νομό Κιλκίς, και ο Δήμαρχος του Δήμου Κιλκίς, Δημήτριος Κυριακίδης, ο οποίος βρέθηκε μεταξύ πολλών θεατών συζητώντας πλέον, για την επόμενη διοργάνωση ενός αγώνα crosscar, έπειτα από απαίτηση πολλών πολιτών του Κιλκίς.

Φυσικά από τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης ο κ. Αθανάσιος Κουκάκης, ο οποίος για δύο συνεχόμενες ημέρες όχι μόνο απόλαυσε το θέαμα, αλλά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με οδηγούς και ανθρώπους της ΟΜΑΕ, που ασχολούνται με τους αγώνες Croscars εξετάζοντας δυνατότητες βελτίωσης  της διοργάνωσης οι οποίες θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Φυσικά, σε όλη την διάρκεια των αγώνων, η εταιρεία «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» φρόντιζε επιμελώς να δροσίζει θεατές και αγωνιζόμενους με τα προϊόντα της τα οποία μοίραζαν εντελώς δωρεάν τα promo girls της διοργάνωσης.

Στην αγωνιστικό μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο Παναγιώτης Καϊτατζής, με το νούμερο 4 αφού πέρασε με επιτυχία τα προκριματικά, κατέκτησε επάξια την καρό σημαία, «γαζώνοντας» τον ταχύτερο χρόνο στον τελικό με 5:19.627! Μετά την απονομή των επάθλων και της καρό σημαίας, ο Παναγιώτης Καιτατζής δήλωσε ότι: Παρόλο που δεν έβλεπα στον ημιτελικό, ξεκίνησα στον τελικό προτελευταίος, έκανα καλή εκκίνηση, προσπέρασα στον πρώτο γύρο και τους δύο προπορευόμενους οδηγούς, μπήκα μπροστά, έκανα καλό αγώνα, και στο τέλος κατάφερα να κερδίσω».

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι οδηγοί της κατηγορίας Junior «Κωσταντίνος Τακιδέλης», την διάθεση των οποίων συγκρατούσαν με σιγουριά οι «κόφτες» των κινητήρων τους, προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα ευγενούς ανταγωνισμού εντός πίστας, το οποίο κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρων όλων από την εκκίνηση μέχρι και τον τερματισμό!  Nικητής της Junior ο 16 χρόνος Αναστασόπουλος Κωσταντίνος, ο οποίος δήλωσε σχετικά μιλώντας στην Όλγα Μέρμηγκα speaker του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τα εξής: «Μ άρεσε η πίστα, είναι απαιτητική εύκολο να την μάθεις, έχει απ’΄όλα, και πιστεύω ότι αποτελεί ένα καλό βήμα για την ανάπτυξη των Dirt Games στην περιοχή. Εκτός αυτού απόλαυσα τον ανταγωνισμό με τα παιδιά μέσα στην πίστα κάνοντας έναν φοβερό αγώνα».

Από την πλευρά του ο  Γιάννης Χεκιμιάν που τερμάτισε 2ος στην κατηγορία 600 δήλωσε για την διοργάνωση του αγώνα τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα περάσαμε ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο σε έναν ωραίο χώρο με φιλόξενους ανθρώπους. Οι οποίοι έδωσαν το παρών, με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε παρά τις όποιες δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στον αγώνα να βρούνε λύση και να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα, και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Από την μεριά του Χρυσού Χορηγού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» ο κ. Αθανάσιος Κουκάκης δήλωσε : «Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι να αναδείξουμε δράσεις οι οποίες θα στηρίζουν την προβολή της τοπικής κοινωνίας της περιοχής του Νομού Κιλκίς. Είμαστε κοντά σε τέτοιου είδους δράσεις γιατί συνάμα μας κάνει να αισθανόμαστε έφηβοι, εξαιτίας της Αδρεναλίνης που παράγουν».

Ο παρατηρητής του αγώνα, κ. Φώτης Χαρατάσος κατά τη διάρκεια των απονομών, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους για την στήριξη, παρότρυνε όλους τους πατεράδες να μεταδίδουν εκτός από την αγάπη τους, ήθος στα παιδιά τους».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ RALLY CROSS διοργανώθηκε από την ΟΜΑΕ το σύλλογο ΧΩΜΑ, και το Δήμο Κιλκίς ο οποίος εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, υποστήριξε οικονομικά την διοργάνωση του. Χρυσός Χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ήταν η «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» της οποίας την ονομασία έφερε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επίσης χορηγός του αγώνα, η FORD Στάθης Σ&Ν από τη Χρυσαυγή Λαγκαδά η οποία υποστήριξε εμπράκτως τις μεταφορές του αγώνα.

 

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα:

https://sportstiming.gr/live/results/auto/other/CROSSC24RND3/

 

Τα Τελικά αποτελέσματα

 

Final 600

1ος  Νο 4 Καιταζής Παναγιώτης

2ος  Νο 2  Χεκιμιάν Ιωάννης

3ος Νο 7  Παλαιοκώστας Δημήτριος

 

FINAL JUNIOR

 1ος Νο 30 Aναστασόπουλος Κωσταντίνος

2ος Νο 32 Μιχαηλίδης Βασίλειος Γαβριήλ

3ος Νο 33 Στάθης Μιχαήλ

 

SPORTSMAN

1ος Νο 5 Τριανταφυλλίδης Αλέξιος

2ος Νο 10 Ηλιόπουλος  Παναγιώτης

3ος Νο 11 Κωνσταντάκος Μάριος

 

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τον επόμενο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

 




Tags: Κωσταντίνος ΤακιδέληςΠαναγιώτης ΚαϊτατζήςΠανελλήνιο Πρωτάθλημα RALLYCROSSΠανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLYCROSSΠανελλήνιο Πρωτάθλημα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKISRALLYCROSSΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS
ShareTweetShare
Previous Post

AUDI DRIVING DAYS: Στις 27 και 28 Ιουνίου στην Πάτρα

Next Post

Η On Sale Rally Team με τους Λάμπρο Αθανασούλα, Γιώργο Κεχαγιά και Γιώργο Αμούτζα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Ετικέτες

2017 2018 2025 Dirt Games drift EKO RACING FIA HTTC IAME Karting kartmania Motor Festival Patra rotax Rotax Max Challenge Seajets Skarta Ekato Start Line ΑΟΛΑΠ ΑΟΠ ΑΣΜΑ Ανάβαση Πιτίτσας Αναβολή Αποτελέsmατα Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. ΕΠΑ Εκλογές Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής Ενιαίο Καρτόδρομο Λέσχη 4χ4 Πάτρας Μέγαρα ΟΜΑΕ Πάνω από τα όρια Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρωτάθλημα Πρόγραμμα Ράλλυ Ακρόπολις ΣΟΑΑ Στράτος Φωτεινέλης Συμμετοχές ΦΙΛΜΠΑ αποτελέσματα
AUTOVISION Kart Championship: Με 42 συμμετοχές στον 2ο αγώνα στην Καλαμάτα

AUTOVISION Kart Championship: Με 42 συμμετοχές στον 2ο αγώνα στην Καλαμάτα

Ιούν 13, 2025
VOGE DS800 Rally: Ανακοινώθηκε η τιμή του και η προσφορά για προ-παραγγελία

VOGE DS800 Rally: Ανακοινώθηκε η τιμή του και η προσφορά για προ-παραγγελία

Ιούν 13, 2025
Εκπληκτικό φινάλε στο Brands Hatch με ακόμα ένα βάθρο για τον Θωμά Κρασώνη

Εκπληκτικό φινάλε στο Brands Hatch με ακόμα ένα βάθρο για τον Θωμά Κρασώνη

Ιούν 13, 2025
  • Διαφήμιση
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Sitemap

© 2021 Automotopatras - Developed and Designed by Pantelis Sarras.

No Result
View All Result
  • Ειδήσεις
    • Νέα
    • Τοπικά Νέα
    • Νέα Κατασκευαστών
      • Auto
      • Moto
    • Gadget – Τεχνολογία
    • Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας
    • Εκδηλώσεις
      • ΣΥΝΕΔΡΙΑ
      • Εκδηλώσεις
      • P.M.S
      • MOTORWEST 2020
      • Εκθέσεις – MOTORSHOW
      • Συναντήσεις – Εκδρομές
  • Αγώνες
    • Auto – Αγώνες
      • WRC
      • Formula 1
      • Ακρόπολις
      • Πανελλήνια Πρωταθλήματα
      • Κύπελλα
      • Έπαθλα
      • Drift
      • 4Χ4
      • Historic Rally
      • Διάφοροι Αγώνες
      • ΟΜΑΕ
      • Σ.Ο.Α.Α
      • ΣΑΜΑΕ
      • ΠΑΣΜΑ
    • Moto – Αγώνες
      • MotoGP
      • Πανελλήνια Πρωταθλήματα
      • Διάφοροι Αγώνες
      • ΑΜΟΤΟΕ
    • KART
      • Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
      • Έπαθλα Kart
      • Διάφοροι Αγώνες Kart
      • PICK
    • Dragster – Drag Day
    • Track Days
    • Διάφορα
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Blast from the Past
    • Πρέπει να το δείς
    • ΣΚΕΨΕΙΣ
      • Θα γίνω λίγο κακός
      • Beauties and the Beasts
      • Γυναικεία Ματιά
  • Automotive Gossip
    • Παρουσιάσεις – Συνεντεύξεις
    • “Στα υπόγεια”
    • Κους-Κους
    • Όποιος νύχτα…”πατεί”
  • ESP OFF – TV SHOW
  • P.M.S

© 2021 Automotopatras - Developed and Designed by Pantelis Sarras.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms below to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In