Ξεκινάει το HTTC 2017 με υποστηρικτή την RACECRAFT

Για το 2017 έχει προκηρυχτεί από την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ το Έπαθλο HTTC 2017 το οποίο θα ολοκληρωθεί με τέσσερις (4) αγώνες στο γνώριμο μας Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Τον Γενικό κανονισμό του θεσού μπορείτε να τον βρείτε εδώ και τον Τεχνικό εδώ.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε στους ενδιαφερόμενους να διαβάσουν προσεκτικά τους κανονισμούς ώστε να προετοιμαστούν εγκαίρως για τους επερχόμενους αγώνες του HTTC.

Δεν είναι μόνο τα γρήγορα αυτοκίνητα, οι επιδέξιοι οδηγοί, η ταχύτητα, ο κίνδυνος ή τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα και σίγουρα δεν είναι μόνο η έκθεση και η προβολή. Είναι το συναίσθημα, που ενώνει όλους τους εμπλεκόμενους, οδηγούς, θεατές, συντελεστές ακόμη και τους χορηγούς.

Είναι το συναίσθημα, που σπρώχνει τους οδηγούς να ρισκάρουν λίγο περισσότερο, τους θεατές να παρακολουθούν υπό βροχή, να περιμένουν στωικά κάτω από τον καυτό ήλιο για ώρες, απλά και μόνο για να παρακολουθήσουν τους οδηγούς να μάχονται μεταξύ τους ή με το χρονόμετρο. Είναι αυτό το πάθος και η θετική διάθεση, που πολλές εταιρείες εκμεταλλεύονται για να παρουσιάσουν έμμεσα ή άμεσα τα προϊόντα τους.

Αυτό το πάθος των οδηγών οδήγησε στην δημιουργία ενός θεσμού αξιοκρατικού και αντικειμενικού στα ερασιτεχνικά αγωνιστικά δρώμενα της χώρας μας.

Στο Hellenic Time Trial Challenge, (Ελληνικό πρωτάθλημα δοκιμασίας χρόνου ή αλλιώς Time attack) μπορεί οποιοσδήποτε πληροί τους κανονισμούς ασφαλείας πρωτίστως, να λάβει μέρος.

Το πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης HTTC το 2014 ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε έξι (6) αγώνες στο Καρτόδρομο Αιφιδνών και στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Το έπαθλο HTTC 2016 ολοκληρώθηκε σε τρείς (3) αγώνες στο Αεροδρόμιο της Τρίπολης και στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Για το 2017 έχει προκηρυχτεί από την ΟΜΑΕ-ΕΠΑ το Έπαθλο HTTC 2017 το οποίο θα ολοκληρωθεί με τέσσερις (4) αγώνες στο γνώριμό μας Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Από το 2015 το HTTC εισήλθε στoν τομέα της διοργάνωσης track days αυτοκινήτων και συνεχίζει δυναμικά μέχρι και σήμερα πάντα σε συνεργασία με το Αυτοκινητοδρομίο Μεγάρων. Από το 2016 το HTTC κάνει τα πρώτα του αναγνωριστικά βήματα και στη διοργάνωση Drift days στην πίστα των Μεγάρων.

Η Toyo Tires από το 2014 έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που καταβάλει το HTTC και προσφέρει σε όλα τα μέλη του HTTC τη δυνατότητα να αγοράσουν ελαστικά σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Από το 2017 συνοδοιπόρος και χορηγός στις προσπάθειές μας η Racecraft αποκλειστικός εισαγωγέας των ελαστικών NANKANG και πολλών άλλων εταιριών αγωνιστικού εξοπλισμού, προσφέρει παράλληλα έκπτωση στα μέλη του HTTC για την αγορά των ελαστικών NANKANG AR-1.