Το Ferrari owners club «Passione Rossa» στα Ιωάννινα

Από τις 8 ως τις 10 Ιουνίου 2018, τα μέλη του Club θα πραγματοποιήσουν την ταξιδιωτική–περιηγητική τους συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν 32 αυτοκίνητα. Πρόκειται για μία διοργάνωση παγκόσμιας προβολής, προς τιμή της ιταλικής εταιρείας κατασκευής πολυτελών sport αυτοκινήτων, η οποία το 2017 γιόρτασε τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της, με πολλές εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις, με την ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, θα πραγματοποιηθούν σε σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία των Ιωαννίνων. Τα μέλη του Club θα πραγματοποιήσουν ημερήσιες εκδρομές σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ηπείρου, ώστε να γνωρίσουν την κουλτούρα του τόπου, να γευτούν παραδοσιακά προϊόντα, να μάθουν την ιστορία του τόπου και να δουν από κοντά τις αμέτρητες ομορφιές της περιοχής.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα γίνει μια εντυπωσιακή παρέλαση όλων των Ferrari στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων και θα ακολουθηθεί από ένα επίσημο Gala Dinner, με συμμετοχή σημαντικών φορέων της περιοχής. Όλα τα ανωτέρω έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννίνων και υποστηρίζονται από την Ελληνική Εταιρία Αυτοκινήτου (ΕΛΕΤΑ) καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις των Ιωαννίνων της Ηπείρου.