Το 17ο Motor Festival πάει Καλαμάτα

Η επιστροφή στην καθημερινότητα, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τις εκδηλώσεις που αφορούν τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, με το 17ο Motor Festival να επανεκκινεί τον τομέα.
Ο θεσμός αυτή τη φορά ταξιδεύει στην Καλαμάτα και το Αεροδρόμιο “Τριόδου” στις 17, 18 και 19 Ιουλίου 2020, σε μια άλλη εποχή, μια εποχή που όλα άλλαξαν!
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει και σίγουρα περιμένουμε την “απογείωση” πως και πως, αφού η επιστροφή θα μείνει στην ιστορία με πολλές αλλαγές που θα ξεπεράσουν τα Ελληνικά σύνορα.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20:00 -00:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00 – 00:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 18:00 – 23:00
Το 17th Motor Festival Born to Drag Born to Fly ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στις 17-19 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Τριόδου για πρώτη φορά θα έχει την δυνατότητα ο επισκέπτης και ο κάθε οδηγός να ζήσει στην κυριολεξία στο 100% φυσικό περιβάλλον το κάθε άθλημα που ανήκει στον κόσμο του Motorsport. Είσαι έτοιμος να απολαύσεις την αποθέωση από χιλιάδες θεατές και την ένταση της αδρεναλίνης στα κόκκινα; 17th Motor Festival Triodos Messini Born to Drag Born to Fly και τα ζεις όλα!!!
Moto Drag Show
Car Drag Show
Truck Drag Show
Drift Show
Motocross Arena
Enduro Arena
4×4 Off Road Arena
Stunt Show
Rally Show
Truck Show
Streetbike Show
Kart Show
Flat Track
Αντέχεις την ένταση; Αντέχεις την απολυτή μηχανοκίνητη περιπέτεια του πιο φαντασμαγορικό πάρκου σε παγκόσμιο επίπεδο; Τότε ζήσε το αξεπέραστο 17-19 Ιουλίου στο Αεροδρόμιο της Τριόδου στην Μεσσήνη.
2020year… Mission of Love!!!