Θα γίνω λίγο κακός : Μετά τις παραιτήσεις σε ΟΜΑΕ και ΑΛΜΑ, μπαίνει στον χορό και ο ΑΟΠ

Του Μάρκου Κ. Καπετανάκη

Τελικά μήπως είναι ανάδρομος ο Ερμής και δεν πάει τίποτα καλά στο Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό;

Από που να ξεκινήσει και που να τελειώσεις; Από την ΟΜΑΕ; Που τελικά κανείς δεν ξέρεις αν την ξήλωσαν ή αν παραιτήθηκαν!!!! Στη συνέχεια κανείς δεν ξέρει αν τα ίδια πρόσωπα θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι και το σημαντικότερο από όλα αν τελικά θα γίνουν οι εκλογές και αν θα ξεκινήσουν τα Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα.

Στην ΑΛΜΑ Αιγίου παραιτήθηκε σχεδόν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο και χτες είχαν εκλογές, χωρίς καμία επίσημη τουλάχιστον ανακοίνωση για τα αποτελέσματα και για το αν το Σωματείο θα συνεχίσει την λειτουργία του. Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες, με μια απλή ανακοίνωση η ΑΛΜΑ ενημέρωσε πως δεν δίνατε να διοργανώσει το Ράλλυ Σπριντ στην μοναδική Ειδική της Φτέρης.

Η συνέχεια σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα έρχεται από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πάτρας), όπου μαθαίνουμε πως πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε ο Στέλιος Καγιάφας από το Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη μετά τις εκλογές της 18ης Ιανουαρίου και δυστυχώς δεν θα είναι ο μόνος αφού πληροφορίες μιλούν και για ακόμα μία παραίτηση “υψηλόβαθμου” και ιστορικού στελέχους του Ομίλου.

Όπως φαίνεται δηλαδή ο Στέλιος Καγιάφας δεν είναι υποψήφιος για τις εκλογές τις ΟΜΑΕ, όπως ανέφεραν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Τουλάχιστον όχι με τον ΑΟΠ.

 

Αν με ακούτε εκεί στην ΟΜΑΕ, διοργανώστε ένα Πανελλήνιο ευχέλαιο, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι δεν μας σώζει τίποτα.