Θα γίνω λίγο κακός : I Just Push the Button

Του Μάρκου Κ. Καπετανάκη

 

Πόσες φορές έχεις δει μια φωτογραφία και έχεις σχολιάσει, αναρωτηθεί, σκεφτεί και χαρακτηρίσει, χωρίς να βρέξεις την γλώσσα σου στο μυαλό;

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί : “Σιγά μωρέ……ένα κουμπί πατάει….”

Η ταινία λοιπόν του Bartosz Rusiecki (ZU Road) με τίτλο “I Just Push the Button”είναι η πρώτη ταινία σχετικά με τη φωτογραφία του WRC στην ιστορία στην οποία ο Marcin Rybak εξερευνά τις Ειδικές Διαδρομές των Αγώνων Ράλλυ ανα τον κόσμο.

Η ταινία θα προσπαθήσει να μεταφέρει στο ευρύ κοινό την υπερπροσπάθεια σε μια διαφορετική εικόνα, που πρέπει να καταβάλει ο φωτογράφος, μέσα από δύσβατα μονοπάτια και θυσίες, ώστε να γίνει αυτό το ένα “κλικ”.

Στην ταινία συμμετέχουν πολλά “μεγάλα” ονόματα οδηγών Παγκοσμίου φήμης, όπως οι Ken Block, Craig Breen, Colin Clark, Hayley Gallagher, Reinhard Klein, Reiner Kuhn, Esapekka Lappi, Jari-Matti Latvala, Sebastian Loeb, Andreas Mikkelsen, Petter Solberg, Ott Tanak, Becky Williams.

Το “I JUST PUSH THE BUTTON” μεταφέρει μέσω μίας φρέσκιας ματιάς, χρησιμοποιώντας μαι καλλιτεχνική άποψη για την δράση, την ιστορία, την φωτογραφία, το βίντεο έτσι ώστε να δημιουργήσουν αυτό το φιλμ.

Σας παρουσιάζουμε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας :