Στο τρίτο σκαλί του PICK ο Βασιλάγκος Γιώργος

Ακόμα μια επιτυχία προσέθεσε στο ενεργητικό του ο πατρινός οδηγός Βασιλάγκος Γιώργος, ο οποίος συμμετείχε για 7η συνεχή χρονιά στο P.I.C.K. Πάτρας, κατακτώντας την τρίτη θέση του βάθρου.

Ο οδηγός της Chatzis Racing Team, και περσινός νικητής της κλάσης A SENIOR, συμμετείχε στην κατηγορία EKO SENIOR οδηγώντας σασί FA (Fernando Alonso) με κινητήρα IAME.

Έχοντας στο παλμαρέ του τρία βάθρα τα προηγούμενα χρόνια, έδειξε από τα ελεύθερα δοκιμαστικά την απόλυτη κυριαρχία του στις βρόχινες συνθήκες στις οποίες αυτά διεξήχθησαν. Στο χρονομετρημένο σκέλος κατετάγη δεύτερος, μπλέκοντας στην ‘’κίνηση’’ και μην έχοντας χώρο να κινηθεί γρηγορότερα.

Στην εκκίνηση του ημιτελικού ένα χτύπημα από πίσω και το τετακε που ακολούθησε τον έριξαν στην τελευταία θέση, αλλά αποφεύγοντας την εγκατάλειψη επέστρεψε με μαχητικότητα στην 8η θέση.

Στο μεγάλο τελικό της Κυριακής, με ψυχραιμία και καθαρή οδήγηση, σε μεικτές συνθήκες οδοστρώματος κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην κατάταξη. Έτσι το πέσιμο της καρό σημαίας τον βρήκε στην τρίτη θέση, κατέχοντας μάλιστα και τον καλύτερο χρόνο του αγώνα σταματώντας τα χρονόμετρα στα 45.387 δευτερόλεπτα.

Στην επιτυχία του αυτή αρωγός στάθηκε η εταιρία μέσων ατομικής προστασίας ERGO SAFETY και η οινοποιία KINTONIS WINERY η οποία εδρεύει στο Αίγιο από το 1952.

Φωτογραφίες: Κώστας Μαυροκοτας