Στο 39ο Ράλλυ Παλλάδιο πάνε 4 Πατρινά πληρώματα

Είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του του 39ο Ράλλυ Παλάδιου, Let’s Rally. 39 πληρώματα θα περάσουν την ράμπα της εκκίνησης με τον αγώνα να έχει ακόμα μία φορά ως επίκεντρο τη φιλόξενη πόλη της Νέας Περάμου. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Start Line και αναμένεται να αποτελέσει ιδανικό επίλογο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου 2018 και το Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος.

Την Πάτρα θα εκπροσωπήσουν 4 πληρώματα, τα οποία είναι :

4 4 ΑΟΠ ΚΑΡΠΑΝΟΣ Νικόλαος – ΚΑΡΠΑΝΟΣ Δημήτριος MITSUBISHI Lancer EVO X C2/R4

 

19 20 ΑΟΠ ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος – ΓΙΑΒΑΣΗΣ Ευστράτιος PEUGEOT 106 S16 C5/A6

Είμαστε μερικές μέρες μακριά από το Ράλλυ Παλάδιο. Για εμάς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι σημαντικός καθώς διεκδικούμε τίτλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πολύ ωραίος αγώνας οδηγικά για τα πληρώματα. Εμείς ξεχωρίζουμε τον Άγιο Ιωάννη που μας αρέσει πάρα πολύ! Στόχος όπως πάντα είναι ο τερματισμός και μακάρι να έρθει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Να καλέσω με την σειρά μου τον κόσμο να βρεθεί και να απολαύσει τις προσπάθειες όλων των πληρωμάτων.

21 22 ΑΟΠ – ΑΣΜΑ ΚΟΥΛΗΣ Νικόλαος – ΜΥΛΩΝΑΚΟΣ Θεόδωρος PEUGEOT 106 S16 C5/A6

Για εμάς αποτελεί άθλο και μόνο που θα πάρουμε μέρος καθώς υπήρξαν αρκετές δυσκολίες. Στόχος της ομάδας μου είναι να τερματίσουμε και να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Ο αγώνας είναι εξαιρετικός υπάρχουν ειδικές διαδρομές που περιέχουν καταπληκτικά κομμάτια τα οποία είναι γρήγορα και τεχνικά. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να βρεθεί κοντά μας και να μας υποστηρίξει.

27 28 ΑΛΕΖ ΔΕΚΗΣ Παναγιώτης – ΔΕΚΗΣ Ανδρέας PEUGEOT 106 S16 C6/N2

Αρχικά για εμάς το Ράλλυ Παλάδιο είναι κάτι το καινούργιο μιας και εγώ έτρεχα στις αναβάσεις. Εμείς σαν ομάδα θα λάβουμε μέρος περισσότερο για συλλογή εμπειριών και για διασκέδαση. Οι αναβάσεις που συμμετείχα δεν έχουν καμία σχέση με τα Ράλλυ όπου χρειάζεται μυαλό και τακτική. Συνοδηγός μου θα είναι ο πατέρας μου ο οποίος έχει στο ενεργητικό του αρκετές συμμετοχές. Περιμένουμε αρκετούς θεατές στο βουνό αφού ο καιρός δείχνει να μας κάνει τη χάρη. Η οργάνωση κάνει πολύ καλή δουλειά όπως φαίνεται. Οι ειδικές πολύ ωραίες αλλά χρειάζεται προσοχή σε κάποια σημεία. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα.