Στην Δημητσάνα θα βρεθούν 7 Πατρινοί Αθλητές

Με 64 συμμετοχές θα διεξαχθεί η 17η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου. Η καλοκαιρινή “απόδραση” των οδηγών είναι και φέτος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας.

Την Πάτρα θα εκπροσωπήσουν 7 οδηγοί που θα προσπαθήσουν να ανέβουν στο βάθρο με πρωταρχικό στόχο και σκοπό να περάσουν καλά.

Στην Ν2 σίγουρα έχει τον τίτλο του φαβορί ο Κίμωνας Θέος (ΦΙΛΜΠΑ), όπου θα τρέξει με το νούμερο 2 στις πόρτες του. Ο Κίμωνας δράττεται της ευκαιρίας από την ανάπαυλα του Πρωταθλήματος Αναβάσεων για λίγη προπόνηση και ρυθμίσεις στο Peugeot 106 του.

Ο Ζαχαρίας Παναγόπουλος (ΑΟΠ), θα επιστρέψει μετά από ακριβός ένα χρόνο απουσίας, με το Peugeot 1.3 του, να είναι πλήρως ανανεωμένο και να στοχεύει στο βάθρο.

Ο Σπύρος Αρέθας (ΦΙΛΜΠΑ) θα ξανά κάτσει στο μπάκετ μετά από δύο χρόνια απουσίας και με το αμάξι του να είναι κατά σχεδόν 90% διαφορετικό. Σίγουρα ο Σπύρος έχει στο μυαλό του την προσαρμογή στο νέο set up.

Ο Διονύσης Καλούδης (ΦΙΛΜΠΑ) θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για την άτυχη περσυνή εγκατάλειψη, με το Peugeot 205, από μία ασήμαντη μηχανική βλάβη και να ανέβει στο βάθρο όπως του αξίζει.

Ο Βασίλης Ντέρμας (ΑΟΠ) έρχεται με το σχετικά, νέο του απόκτημα Peugeot 106 και αναμένει για μια καλή εμφάνιση και σίγουρα βάθρο.

Ο Παντελής Τζικόπουλος (ΦΙΛΜΠΑ) αφήνει για λίγο τα Ραλλύ που λατρεύει και επιστρέφει στις Αναβάσεις με το θρυλικό Ford Escort MK2 του και θέλει να απολαύσει τον αγώνα.

Ο Παναγιώτης Παρθένης (ΦΙΛΜΠΑ) ίσως δώσει την μεγαλύτερη μάχη την χρονιάς απέναντι στον Αργύρη Τσούλο. Ο Πατρινός οδηγός αν και ακολουθεί το Πρωτάθλημα θέλει νίκη και μόνο νίκη στον Αγώνα του Κυπέλλου.

Τέλος ακόμα ένα Πατρινό αυτοκίνητο θα συμμετάσχει, αλλά με Αθηναίο οδηγό. Ο Δημήτρης Τσούργιαννης θα έχει στα χέρια του το Opel Corsa KIT CAR του Σταύρου Χατούπη.