Στέλιος Καγιάφας : Μοναδική εμπειρία ο Τελικός του IAME στο Le Man

Πριν λίγες ώρες επέστρεψε ο Έλληνας Αλυτάρχης του Kart Στέλιος Καγιάφας από το Le Man της Γαλλίας, όπου είχε πάει να απολαύσει την μοναδική διοργάνωση του Παγκόσμιου Τελικού του IAME SERIES.

Ο Πατρινός Αλυτάρχης επέστρεψε με τις βαλίτσες του γεμάτες, από εμπειρίες καθώς, όπως παραδέχεται και ο ίδιος, η διοργάνωση τέτοιον event, απαιτεί “άλλο επίπεδο”.

Ο Στέλιος χαρακτηριστικά αναφέρει :

Είχα την χαρά και την τιμή να βρεθώ στο τελικό του Iame στην περίφημη πίστα του Le Mans …. και να ζήσω από κοντά αυτή την γιορτή του Kart .
Έζησα από κοντά την αγωνία της πρόκρισης του Βαγγέλη (τυπάρα), του Γιώργου (σοβαρός), του Νικόλα (εξελίσσεται γρήγορα …. όλα goodys ξέρει αυτός), του Στυλιανου (ήρεμη δύναμη), του Γιάννη (αγωνιστής), του Κωνσταντίνου (λάθος του στέρησε την συμμετοχή του), του Άρμαντο (έκπληξη), του Σιου (δυνατός αλλά άτυχος) και τέλος του Φιλίππου (εξαιρετικός σε όλα τα σημεία)!

Διοργάνωση παγκόσμιου με υπογραφή IAMΕ !!!!!


Υπερήφανος ως Έλληνας για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος ….. αλλά ανάμεικτα συναισθήματα από την συμπεριφορά κάποιον ανθρώπων που άφησαν η έχουν αφήσει “άσχημη” εντύπωση στους φιλόξενους Γάλλους ….
Εύχομαι γυρνώντας όλοι πίσω να σκεφτούμε σοβαρά όσα ζήσαμε ….όσα ζήσατε… και να είναι ο προπομπός για να μπει ένα λιθαράκι στο να γίνουμε όλοι καλύτεροι …..να γίνει καλύτερος ο χώρος που αγαπάμε και υπηρετούμε …!!!!
Πολλά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους μηχανικούς !!!!