Σταύρος Χατούπης : Ραντεβού με τον τίτλο στην Ανάβαση Πιτίτσας

Ο Πατρινός Αθλητής της ΛΕΜΑΝ Σταύρος Χατούπης μετά και την Ανάβαση στον Ομαλό που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων είναι αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου στην Κλάση Α7.

Τα πράγματα όμως έχουν πάρει φωτιά για το Πρωτάθλημα της Ομάδας Α έως 2000 αφού, μετά τον προηγούμενο γύρο που διεξήχθη στον Αχλαδόκαμπο, τρεις είναι οι διεκδικητές του τίτλου και όπως όλα δείχνουν η Ανάβαση Πιτίτσας, που είναι και ο τελευταίος γύρος του Πρωταθλήματος, θα “ξεκαθαρίσει” την υπόθεση.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον Σταύρο, ο οποίος μας ανέφερε :

Το 2019 είναι μια χρονιά που όλα κύλισαν σχετικά καλά για εμένα, αφού πριν καλά καλά ολοκληρωθεί έχω πετύχει τον αρχικό στόχο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος στην Ομάδα Α7. Η χρονιά θα κλείσει με ένας “εντός έδρας” αγώνα, αφού η Ανάβαση Πιτίτσας είναι το “σπίτι” μας.

Φέτος η “μάχη” που έγινε στην Α έως 2000 μας βοήθησε όλους να βελτιωθούμε, αφού τρεις οδηγοί διεκδικούμε το πρώτο σκαλί του βάθρου. Έτσι όπως όλα δείχνουν στην Πιτίτσα θα έχουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα, με εμάς να τα δίνουμε όλα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εύχομαι στους συναθλητές μου, καλή επιτυχία και στους θεατές καλή απόλαυση. Ραντεβού στις 9 και 10 Νοεμβρίου στην Πάτρα.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ :

PPG HELLAS

MAXMAYER HELLAS

ΦΙΝΟΜΑΣΙΝ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

TSOURGIANNIS Motorsport

KARAGIANNIS Exhaust

MIGOS Tech

MCP Carbon

 

Χορηγός Επικοινωνίας :

automotopatras.gr

 

Εμείς πάντως σαν θεατές σίγουρα θα απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα, αφού όλοι οι διεκδικητές του τίτλου είναι “γρήγορα τιμόνια”.