Συνέχισε με πρωτιά ο Παρθένης στον Αχλαδόκαμπο

Ο 4ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκε στις 11-12 Ιουνίου, με την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου να χαρακτηρίζεται από τις πολλές εγκαταλείψεις και την υψηλή θερμοκρασία.

Με τον αριθμό 95 στις πόρτες ο Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ έδωσε το παρόν κερδίζοντας ακόμα μια πρώτη θέση και πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Με ένα πολύ δυνατό 3:05 και μια καταπληκτικά μάχη με τον Λαζαρίδη ο Παρθένη κατάφερε για μόλις 0,2.

Η τύχη ήταν με το μέρος βέβαια του Παναγιώτη καθώς οι δύο βασικοί αντίπαλοι Περατινός και Ηλιόπουλος τέθηκαν εκτός μάχης ο πρώτος από μηχανική βλάβη και ο δεύτερος από έξοδο. Βέβαια προς το τέλος της προσπάθειας μπορούμε να πούμε ότι αυτό άλλαξε λίγο καθώς τα τελευταία 500 μέτρα του 2ου σκέλους “κόλλησε” ο επιλογές του EVO 9 με αποτέλεσμα να τερματίσει με “3η” σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το EVO στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήρε ακόμα μια νίκη, ανάμεσα σε πολύ δύσκολους αντιπάλους.

O Pete θέλει να ευχαριστήσει πρώτα από όλα την οικογένειά του που τον στηρίζει κάθε μέρα και την οικογένεια Κύρκου που στηρίζει από το πρώτο λεπτό της προσπάθειά του. Φυσικά χωρίς τους πιο κάτω χορηγούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν :

KARAGINNIS Exhaust
BARDAHL GREECE
CFC CARBONFIBERCUSTOMS
WESTENERGY GAS STATION
Sales247
The JUICE BAR
Rekitfie ARIS
Unreal Graphics
Kirkos Racing team
Automoto Patras
Adrepaint works
Falieris ELASTIKA
FILMPA TEAM
GEANY.GR