Ράλλυ Καίτη Kυρίτση : Παπαδημητρίου στο Πρωτάθλημα & Λαινόπουλος στο Κύπελλο

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας και η Α.Λ.Α ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους, τιμώντας την μνήμη της Καίτης Κυρίτση οργανώνοντας ένα όμορφο αγώνα που παρά τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις άρεσε σε αγωνιζόμενους και θεατές. Το Ράλλυ Καίτη Κυρίστη (Κορίνθου & Μαύρο Ρόδο) προσμετρούσε στο 54ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο χώματος και έγινε με κέντρο την Κόρινθο και πεδίο μάχης τις Ε.Δ Κλένια & Χιλιομόδι.

Για το Πρωτάθλημα (Ράλλυ Κορίνθου)
Οι Γιάννης Παπαδημητρίου – Alan Harryman (Skoda Fabia R5) ήταν οι μεγάλοι νικητές, κερδίζοντας με άνεση και τις έξι ειδικές του αγώνα.

Στην 2η θέση της Γενικής οι Γιώργος Κεχαγιάς – Βασίλης Μπασιούκας (Ford Fiesta R5) που αντιμετώπισαν πρόβλημα με το σύστημα διεύθυνσης στο πρώτο σκέλος. Στην 3η θέση της Γενικής οι Νικόλας Χαλιβελάκης – Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης (Mitsubishi ΕVO IX), ήταν και οι νικητές στην κατηγορία C2.

Στην F2 οι νίκη πήγε στους Γιάννης Μποζιονέλο – Βαγγέλη Παναρίτη (Ford Escort), αλλά το πρωτάθλημα της κατηγόριας για το 2018 στους 2ους της κατάταξης «EL NAK Jr» – Ανδρέα Βίγκο (Renault Clio). Τρίτοι οι Θεόδωρος Τσάκαλος-Φαρακλιώτης Δημήτρης (Toyota Yaris), κερδίζοντας και την κατηγορία τους.

Στο Κύπελλο Χώματος (Μαύρο Ρόδο)
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τους Στέλιο Λαϊνόπουλο – Τάσο Παπαδόπουλο (Subaru Impreza) που ήταν οι μεγάλοι νικητές. Στην 2η θέση της Γενικής οι εντυπωσιακοί Γιάννης Αναγνωστάκος – Μάριος Τσαούσογλου (Peugeot 208) που κέρδισαν την F2 και φυσικά την κατηγόρια τους C5. Tέλος στην 3η θέση της Γενικής του Κυπέλλου οι Παναγιώτης Ισμαήλος – Χρήστος Μπακλωρής (Mitsubishi ΕVO IX).

Στο 2ο σκαλί του βάθρου της F2 ήταν οι Παναγιώτης Πολυμενέας – Ίαν Παπανικολάου (Citroen Saxo) και 3οι οι Θανάσης Κόντης Λάμπρος Ζωγράφος (VW Polo).

Τέλος ξεχωριστή νότα στο αγώνα έδωσαν τα Ιστορικά αυτοκίνητα που είχαν την δική τους μάχη για το Πρωτάθλημα τους, με τελικούς νικητές τους Ανδρέα και Γιώργο Παπαγεωργίου (Volvo 142), στην 2η θέση οι Κώστας Γεωργακόπουλος-Χρήστος Μέστρος (Μazda 323) και 3οι οι Μιχάλης Νομικός – Γιώργος Κουρής (Τoyota Starlet).

Η απονομή των επάθλων έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου με την παρουσία των τοπικών αρχών και φυσικά του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού που για μία ακόμα φορά έδειξε την αγάπη του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό .

Χορηγοί του αγώνα ήταν η εταιρία ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά και η εταιρία ASCENERGY που δραστηριοποιείται στο χώρο των καυσίμων.
Την οργάνωση υποστηρίζαν η Ηatcar Service A.E, το Korinthian Palace Catering, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Λαρσινός ΑΕ.
Για την επικοινωνία φρόντισαν η ΕΡΤ & ΕΡΑsport το Περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ, τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα Super & Ηλέκτρα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί BrakeFm, JustFm & EcoRadio, η εφημερίδα Κορινθιακή και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες Protinews,KorinthosNews, KorinthosTV, Streetlife, Sfedona, MoriasNews, PeloponnisosNews & Klife.

Αποτελέσματα: Ράλλυ Κορίνθου (Πρωτάθλημα)

Αποτελέσματα: Ράλλυ Μαύρο Ρόδο (Κύπελλο)