Πρώτο βραβείο για το νέο Clio 5

Ενώ παρουσιάστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το ολοκαίνουργιο Clio κέρδισε το πρώτο του βραβείο!

Το κοινό το εξέλεξε ως το καλύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Σαλόνι της Γενεύης 2019 από τα βραβεία Grand Prix Auto Plus / RTL / Turbo. Μια μεγάλη ανταμοιβή για το δημοφιλές αστικό αυτοκίνητο του Groupe Renault, το οποίο κέρδισε με πλειοψηφία 56% των ψήφων τη μάχη μεταξύ 8 μοντέλων παραγωγής που παρουσιάστηκαν.

Το ολοκαίνουργιο Clio ανοίγει μια νέα σελίδα στο έπος που ξεκίνησε το 1990. Σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, το Clio είχε ήδη πωληθεί σε 15 εκατομμύρια μονάδες, καθιστώντας το γαλλικό αυτοκίνητο με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο. Το 2019 σηματοδοτεί την αρχή αυτής της πέμπτης γενιάς, αποφασισμένη να παραμείνει ηγέτης στην κατηγορία της.

Το Clio θα είναι σε θέση να υπολογίζει στο ευρύχωρο και καινοτόμο εσωτερικό του, με τις ευρύτερες οθόνες στην κατηγορία του, σε συνδυασμό με το ολοκαίνουργιο σύστημα Easy Link multimedia. Είναι επίσης πρωτοπόρος για τη Renault και για την κατηγορία από πολλές απόψεις. Το νέο Clio εγκαινιάζει τη νέα υβριδική τεχνολογία E-TECH και την προηγμένη βοήθεια οδήγησης (πρώτο βήμα προς το αυτόνομο όχημα).

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι το κοινό είναι ενθουσιώδες για το σχεδιασμό του ολοκαίνουριου Clio. Από την πρώτη ματιά, η εσωτερική επανάσταση είναι εντυπωσιακή, με ένα Smart Cockpit επικεντρωμένο στην τεχνολογία, την άνεση και την ευρυχωρία του οδηγού και όλων των επιβατών. Το νέο Clio είναι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο, του οποίου η ενσωματωμένη τεχνολογία θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την καθημερινή ζωή των πελατών. “σχολιάζει ο Antoine Genin, Αντιπρόεδρος Interior Design.

Αυτό είναι το πρώτο βραβείο για αυτό το νέο Clio και όλες τις ομάδες που έχουν εργαστεί για να δημιουργήσουν το καλύτερο Clio που δημιουργηθηκε ποτέ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι αυτός ο εσωτερικός ενθουσιασμός είναι επίσης ευρέως διαδεδομένος και ενισχυμένος από το κοινό και πολλούς οπαδούς. Είναι ένα αληθινό σημάδι εμπιστοσύνης στη Renault και το Νέο Clio, το οποίο εγκαινιάζει μια σειρά μελλοντικών προϊόντων που συνδέονται, φέρουν ηλεκτρική τεχνολογία και είναι αυτόνομα. “λέει ο Olivier Brosse, Υπεύθυνος του νέου Clio.