Πέτυχε το στόχο του για ακόμα μία χρονιά το event4kids της ΦΙΛΜΠΑ

Το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργάνωσε την Κυριακή, για 9η συνεχόμενη χρονιά την Φιλανθρωπική Εκδήλωση Event4Kids στην πίστα της ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχναίικα Πατρών.

Ο παράλληλος σκοπός ήταν ιερός αφού μετά την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας έγινε και το Event4Kids, όπου έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο Φ/Σ «Η Κιβωτός της Αγάπης» που φιλοξενεί ΑΜΕΑ παιδιά στην Πάτρα, μαζί με τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα αντικείμενα πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν.

Πάνω από 35 οδηγοί απάντησαν θετικά στο κάλεσμα και έδωσαν το παρόν, ενώ πολλοί ήταν και οι λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που είχαν την ευκαιρία να «συνοδηγήσουν» και να δουν πως είναι να τρέχεις σε πραγματικά γρήγορους ρυθμούς σε ένα πλήρως ελεγχόμενο περιβάλλον.

Η ΦΙΛΜΠΑ ευχαριστεί όλων τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα δίνοντας από το πραγματικό υστέρημά του, μια βοήθεια σε αυτά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και σε ένα Φ/Σ παράδειγμα προς μίμηση.

Το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Μπονάνος Χαράλαμπος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Σπανουδάκης Νίκος, ο Γεράσιμος Φεσσιάν και πολλοί ακόμα που τίμησαν με την παρουσία τους την Εκδήλωση και συνέβαλαν στον σκοπό της.

Το Προεδρείο της ΦΙΛΜΠΑ έκανε όπως κάθε χρόνο και τις βραβεύσεις των αθλητών του, για τις Διακρίσεις τους στην Αγωνιστική χρονιά του 2019 και μετά έκοψε την πίτα με ευχές για υγεία και πολλά χαμόγελα.

Φυσικά το θέαμα εντός τις πίστας ήταν μοναδικό κάτι που κράτησε τον κόσμο στις κερκίδες μέχρι αργά το απόγευμα αφού το drift ήταν θεαματικότατο αλλά και πολλά ήταν τα αυτοκίνητα που έκλεψαν καρδιές και εντυπώσεις.

Για περισσότερες φωτογραφίες πιέστε ΕΔΩ και ΕΔΩ