Πέταξε πάνω από τα κεφάλια των επισήμων στην MotorWest 2019

Η «Motorwest 2019» που πραγματοποιήθηκε στις 2-3  Φεβρουαρίου 2019, αν και έριξε αυλαία πριν λίγες ώρες, θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων για αρκετό καιρό. Ο χώρος του Παμπελοποννησιακού Στάδιου στην Πάτρα αποδείχθηκε ίσως η καταλληλότερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν οι διοργανωτές.

Την έκθεση διοργάνωσαν από κοινού η ΦΙΛΜΠΑ, με την περιφερειακή εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με ομολογουμένως απόλυτη επιτυχία.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με τίτλο “Οδική Ασφάλεια : Ο ρόλος των υποδομών και των χρηστών” όπου οι Επίσημοι, οι ομιλητές και οι σύνεδροι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο συντονιστής του κάλεσε να σηκώσουν το κεφάλι τους και να κοιτάξουν ψηλά.

Ο Χρήστος Καϊτσας μέσα στην αίθουσα του Συνεδρίου έκανε χαμηλή πτήση πάνω από τα κεφάλια τους, με το τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο του, όπου θα λάβει μέρος και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Πάτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ακροβατικών ακριβείας εσωτερικών χώρων που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 17 Μαρτίου.

Ο Χρήστος χειροκροτήθηκε ζεστά για την μίνι επίδειξή του, όταν άρχισαν οι καρδιές όλων να “πηγαίνουν στη θέση τους”, αφού πήραν μια τρομάρα.

 

Χορηγοί της MotorWest 2019 ήταν η Coral Α.Ε. και η WURTH, ενώ υποστηρικτές ήταν οι Askounis Securiτy και Ολυμπία Οδός Α.Ε.