Παρθένης Παναγιώτης : Ζητάω συγνώμη από τους θεατές

Το διήμερο που μας πέρασε πολύς ντόρος έγινε για την απουσία του Παναγιώτη Παρθένη από την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου, αφού είχε δηλώσει συμμετοχή αλλά τελικά δεν παρουσιάστηκε.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον οδηγό της ΦΙΛΜΠΑ ο οποίος χαρακτηριστικά μας ανέφερε :

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο, διότι δεν κατάφερα να παρευρεθώ στην Ανάβαση Αχλαδόκαμπου και να προσφέρουμε στους θεατές την μάχη που περίμεναν να δουν στην κατηγορία Formula Saloon. Δυστυχώς για διάφορους λόγους η συμμετοχή μου δεν κατέστει δυνατή.

Δύο μέρες πριν τον αγώνα, η συνεργασία μας με έναν από τους μεγάλους μας χορηγούς σταμάτησε και έτσι δεν είχαμε την κατάλληλη βοήθεια για να μπορέσουμε να κάνουμε τον αγώνα. Έναν αγώνα που είναι πολύ δύσκολος και θέλαμε να παλέψουμε για την δεύτερη θέση στην Γενική κατάταξη της κατηγορίας μας.

Ένας αγώνας που ήταν σίγουρο πως το μεγαλύτερο μέρος του θα ήταν βρόχινο (παρά την εντελώς Καλοκαιρινή εποχή) με την ομάδα μου να έχει βρόχινα λάστιχα, μετά βίας για 2 περάσματα και αυτά χωρίς απόλυτη ασφάλεια και εμένα και το αμάξι, αφού τα λάστιχα δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Το αυτοκίνητο είναι 100% έτοιμο και πρώτα ο θεός θα τα πούμε με τους θεατές και τους συναθλητές μου στην Ανάβαση Δημητσάνας σε περίπου ένα μήνα και μετά στην Ανάβαση Πορταριάς.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και στους θεατές που συνεχίζουν να στέκονται δίπλα μας και στηρίζουν την προσπάθεια μας, παρά τις δυσκολίες!