Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της ΕΠΑ κ. Ανίτα Πασαλή

????????????????????????????????????

Την παραίτησή της χτες κατέθεσε η Πρόεδρος της ΕΠΑ κ. Ανίτα Πασαλή, πάνω στο γραφείο του Προέδρου της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρη Μιχαλακάκη, με τους λόγους να αναφέρονται στην ανακοίνωση του δεύτερου στις πιο κάτω γραμμές :

 

«Στις 13 Ιουνίου 2018 η κα Ανίτα Πασαλή κατέθεσε προσωπικά σε εμένα την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Αγώνων της ΟΜΑΕ, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΑΕ θα εξετάσει αν θα γίνει δεκτή ή όχι η παραίτηση αυτή, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό. Σε κάθε περίπτωση, έχω να τονίσω τα εξής:

Η κα Πασαλή με το κύρος και την αδιαμφισβήτητη γνώση της διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στις σχέσεις της ΟΜΑΕ με τη FIA.

Η διεθνής αναγνώριση που απολαμβάνει η κα Πασαλή προσέδωσε και θα συνεχίσει να προσδίδει κύρος στις διεθνείς διοργανώσεις της ΟΜΑΕ.

Οι χιλιάδες ώρες προσφοράς της στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό αφήνουν βαριά παρακαταθήκη.

Η τετραετής θητεία της ως προέδρου στην ΕΠΑ-ΟΜΑΕ θα καταγραφεί ως η μακροβιότερη και παραγωγικότερη στην ιστορία του ελληνικού motorsport.

Σε πείσμα όσων προκάλεσαν την κα Πασαλή ή την Ομοσπονδία με κάθε τρόπο, η αξιοπρεπής στάση που η κα Πασαλή επέδειξε ενάντια στις προκλήσεις αναγνωρίζεται ως στάση αναφοράς και αποτελεί παράδειγμα για όλα τα στελέχη της Ομοσπονδίας.

Με τη βεβαιότητα ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, εύχομαι στην Ανίτα κάθε επιτυχία και ευτυχία για τη συνέχεια. Ως συνεργάτης της και ως πρόεδρος της ΟΜΑΕ, την ευχαριστώ θερμά.»

Δημήτρης Μιχελακάκης / Πρόεδρος ΟΜΑΕ