Πάνω από 50 εκτός δρόμου αυτοκίνητα στην 2η Φθινοπωρινή Σύναξη της Λέσχης 4χ4 Πάτρας

Με τον καιρό να είναι άκρως Φθινοπωρινός και να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε η 2η Φθινοπωρινή Σύναξη από την Λέσχη 4χ4 Πάτρας “Skarta Ekato” στην έκταση της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Οι άνθρωποι της Λέσχης πραγματικά έστησαν μια εκδήλωση πρωτόγνωρη αφού είχαν μέχρι και “τραπεζαρία” για όλους τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η διαδρομή που στήθηκε ικανοποιούσε κάθε γούστο με τα εκτός δρόμους οχήματα, να διασχίζουν την ανάλογη διαδρομή των δυνατοτήτων τους.

Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θάνος Καρπής και ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίτσας κ. Περικλής Κανελλάκης οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εκδήλωση και υποσχέθηκαν και την μελλοντική τους στήριξη σε ανάλογες προσπάθειες. Άξιο λόγου είναι πως και οι δύο τοπικοί άρχοντες έδωσαν το παρόν για αρκετές ώρες, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν και “μάχιμες” βόλτες στην διαμορφωμένη πίστα, με τους πλέον έμπειρους οδηγούς της Πατρινής Λέσχης.

Η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει τη Λέσχη Καρδίτσας, την Λέσχη Σμοκόβου, την Λέσχη Αμαλιάδας, την Λέσχη Αρακύνθου, τη Λέσχη ΛΕΜΑΘ από το Θέρμο, την Λέσχη Καρπενησίου και τους φίλους από το Αίγιο, την Κυπαρισσία, την Ναύπακτο και όλα τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης 4χ4 Πάτρας που έκαναν αυτή την Εκδήλωση ονειρική. Ακόμα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη της Radio Star για την διαφορετική νότα που έδωσε, τραντάζοντας το έδαφος με τα db του αυτοκινήτου του. 

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Χατζηλάμπρου για την ηχητική κάλυψη και τους Μάρκο (automotopatras.gr) και Αντώνη που κάλυψαν την εκδήλωση με φωτογραφίες και βίντεο.