Παναγιώτης Παρθένης : Καλή η νίκη στην Δημητσάνα, αλλά…..

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές για οδηγούς και θεατές η 18η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου αποτέλεσε την καλοκαιρινή γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της χώρας μας. Για ακόμη μια χρονιά η ομορφιά της ευρύτερης περιοχής καθώς και το εορταστικό πνεύμα του αγώνα έβαλε τις βάσεις για το σκηνικό που θα επακολουθούσε. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε κάθε σημείο της διαδρομής για να απολαύσει τα θεαματικά περάσματα των 71 συμμετεχόντων.

Με το νούμερο 65 στις πόρτες απολαύσαμε τον Παναγιώτη Παρθένη με το Mitsubishi EVO 9 του, γνωστό και ως “Godzilla”, να δημιουργεί συνθήκες “κυνηγιού” με τις ατελείωτες πιστολιές που χάρισε στους αρκετούς θεατές.

Το automotopatras.gr ως χορηγός επικοινωνίας του Αθλητή της ΦΙΛΜΠΑ, μίλησε μαζί του λίγο μετά το πέσιμο της καρό σημαίας :

Ο αγώνας ήταν ένα καλό τεστ για μένα, με στόχο την Ανάβαση Πορταριάς. Αλλάζουμε το set up του αυτοκινήτου σχεδόν σε κάθε αγώνα, ψάχνοντας το ιδανικό σενάριο. Είμαστε στο 95% και ψάχνουμε το υπόλοιπο 5 ώστε να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και να απολαμβάνω πάνω από όλα την οδήγηση.

Η νίκη σίγουρα μας χαροποίησε αφού είχαμε μια πολύ όμορφη μάχη με τον Σπυρόπουλο που τελείωσε άδοξα για αυτόν μετά από ένα μικρό πρόβλημα στην μετάδοση. Θα ήθελα και άλλους να είναι εδώ. Να γίνει “μάχη” και να κρατήσουμε τον κόσμο στο βουνό. Και ο καλύτερος να κέρδιζε.

Ευχαριστώ τους θεατές που μου γεμίζουν με “βενζίνα” το ρεζερβουάρ της ψυχής μου.

 

Την προσπάθεια του οδηγού της ΦΙΛΜΠΑ, στηρίζουν οι :

Turbo Exelixis
Karagiannis Exhaust
Χρόνης ανταλλακτικά
SRP Performance
Δίκτυο ΔΕΚΑ Αχαΐας
Eneos Oil
Σαμιώτης γραφείο τελετών
Άρης Ρεκτιφιέ
Ultratech – Geartech
Bizzare stickers
Automotopatras