Π.Π.Τ. Μοτοσυκλέτας : Δράση και έντονες προσπεράσεις στα Μέγαρα

Κείμενο : Μαρία Καλογήρου

ΦΩΤΟ : Στρατής Βαβούδης

 

Ένα ακόμα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών ολοκληρώθηκε και όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν, υπήρξαν οι μεγάλοι νικητές σε κάθε κατηγορία.

Ξεκινάμε λοιπόν από την κατηγορία Νέων, στην οποία ο pole-man Γιώργος Γερακιανάκης πήρε μια άνετη νίκη, αφήνοντας πίσω του τον πρωτοπόρο στην βαθμολογία, Χρήστο Παπανικολάου.

Όμως, η μέρα δεν τελείωσε εκεί για τον Χρήστο Παπανικολάου. Ο νεαρός οδηγός αγωνίστηκε και στην κατηγορία Racing/SS300, στην οποία βγήκε νικητής. Ο Παπανικολάου είχε μια δυνατή μάχη με τον Λέανδρο Ντότσικα, ο οποίος είχε μια έξοδο στο τέλος της μεγάλης ευθείας που έδωσε την ευκαιρία στον Χρήστο να πάρει την νίκη.

Στην κατηγορία Open, ο Στέφανος Δέσκας ήταν ο μεγάλος νικητής με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο Χαράλαμπο Θεοδωρόπουλο.

Το σερί των νικών του συνέχισε στην κατηγορία SS600 ο Δημήτρης Καρακώστας στον 4ο αγώνα της χρονιάς. Ο Καρακώστας, μετά από μια έντονη μάχη που είχε με τον πρώην Πρωταθλητή, Άλεξ Παπαγεωργίου, κατάφερε να δει πρώτος την καρό σημαία.

Τέλος, η μέρα έκλεισε με την μεγάλη κατηγορία SBK. Νικητής στέφθηκε ο Σωτήρης Μπεγνής έχοντας διαφορά 8 δευτερολέπτων από τον 2ο Λευτέρη Πίππο.

Ο αγώνας των Μεγάρων είχε πολλή δράση και έντονες προσπεράσεις και οι οδηγοί χάρισαν θέαμα στου θεατές. Το φετινό Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με το διπλό αγώνα στα Μέγαρα στις 12-13 Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

NEOI

OPEN

RACING

SUPER SPORT

SUPERBIKE