Οριστικοποιήθηκαν οι Ε.Δ. του test της TOYOTA στην Ελλάδα

Πιο θα βρείτε οδηγίες για το πως θα προσεγγίσετε με ασφάλεια της Εδικές Διαδρομές όπου θα κάνει δοκιμές η Εργοστασιακή ομάδα της Toyota, επί Ελληνικού εδάφους με τα πληρώματα των  J.M.Latvala-M.Antilla, Kris Meeke-Seb Marshall και Ott Tanak –Martin Jarveoja.

 

Ε.Δ. Λιβαδειά. (11.08.19) (J.M.Latvala-M.Antilla) Φεύγετε από Αθήνα με κατεύθυνση προς Λαμία. Μετά την Υλίκη, στην έξοδο για Κάστρο βγαίνετε και σε 280 μέτρα στο Stop πάτε δεξιά. Σε 23 χλμ στο Stop πάτε αριστερά και σε 180 μέτρα στον κεντρικό στο άλλο Stop πάτε δεξιά. Σε περίπου 13 χλμ και αφού βγείτε από ένα τούνελ, όπου μνημείο δεξιά σας, πάτε αριστερά προς «Καρακόλιθο – Ταβέρνες». Σε 900 μέτρα θα συναντήσετε την Service Area. Τονίζω ότι η ε.δ. Λιβαδειάς ΔΕΝ προσφέρεται για παρακολούθηση, διότι δεν έχει καθόλου χώρο για να σταθούν οι θεατές. Σας προτρέπω λοιπόν να μην την συμπεριλάβετε στα πλάνα σας. Υπάρχουν άλλες τρείς εξαιρετικές ε.δ.

Ε.Δ. Καρούτες. (12.08.19) (Kris Meeke-Seb Marshall) Φτάνετε Ιτέα και συνεχίζετε τον δρόμο προς Άμφισσα-Λαμία. Σε 13 χλμ βγαίνετε προς Άμφισσα και διασχίζετε την πλατεία πηγαίνοντας προς «Νοσοκομείο». Σε 6.50 χλμ πάτε λοξά δεξιά στο στενό ανηφορικό δρομάκι και σε 60 μέτρα πάτε δεξιά στον χωματόδρομο μπροστά από το εργοστάσιο. Σε 7.20 χλμ πάτε όλο αριστερά στην φουρκέτα και σε 7.70 χλμ γίνεται άσφαλτος. Σε 2.10 χλμ θα συναντήσετε την Service Area.

Ε.Δ. Βωξίτες. (13.08.19) (Ott Tanak –Martin Jarveoja)Βγαίνετε από την Ιτέα στην κεντρική διασταύρωση όπου Shell αριστερά σας και πάτε αριστερά προς Γαλαξίδι-Ναύπακτο. Σε περίπου 2,5 χλμ και ακριβώς πάνω στην αρχή μίας αριστερής στροφής διαρκείας, όπου ασπροκόκκινη πινακίδα «TOYOTA Test και πράσινο βέλος» πάτε στο στενό δρομάκι λοξά δεξιά λίγο ανηφορικά. Σε 300 μέτρα θα καταλήξετε σε μία τεράστια αλάνα, όπου και η Service area. Προσοχή !! Κανένα αυτοκίνητο θεατού δεν θα επιτραπεί να μπει από την κανονική είσοδο της ε.δ. Βωξίτες, διότι ο δρόμος θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Ε.Δ. Ρεγγίνι -2 (14.08.19) (Ott Tanak- Martin Jarveoja) Εάν είσαστε στην Ιτέα, πιάνετε τον κεντρικό προς Λαμία. Περνάτε έξω από την Άμφισσα, ανεβαίνετε το βουνό, το κατεβαίνετε από την άλλη και στην Γραβιά αφήνετε τον κεντρικό και διασχίζετε την πόλη. 400 μέτρα μετά την μεγάλη εκκλησία (δεξιά σας) πάτε δεξιά και σε άλλα 400 μέτρα πάτε στο Stop αριστερά. Περνάτε από Μαργιολάτα- Λιλαία – Πολύδροσο και στον κεντρικό όπου και Stop πάτε λοξά δεξιά. Περνάτε έξω από την Αμφίκλεια και περίπου σε 8,5 χλμ και πριν περάσετε γραμμές και πρίν την Τιθορέα πάτε αριστερά προς Μόδι. Σε 250 μέτρα πάτε δεξιά και ακολουθείτε αυτόν τον δρόμο μέχρι να φτάσετε στο χωριό Ελάτεια. Επειδή είναι κάπως μπερδεμένο, ρωτάτε που είναι ο δρόμος που πάει από την Ελάτεια προς το Ρεγγίνι. Ανεβαίνοντας αυτόν τον δρόμο για περίπου 2 χλμ και περίπου 200 μέτρα αφού γίνει χωματόδρομος, θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι της Service area και την εκκίνηση της ε.δ. Εάν έρχεστε από Αθήνα, στο Κάστρο θα βγείτε από την Εθνική οδό και σε 280 μέτρα στο Stop θα πάτε δεξιά. Σε 23 χλμ στο Stop θα πάτε δεξιά και θα περάσετε από Θούριο- Χαιρώνεια και μετά από αρκετά χιλιόμετρα από τον Σταθμό Δαύλειας. Μετά από περίπου 1,5 χλμ στην πλατεία θα πάτε τον δεξή δρόμο και στο Κατάλυμα θα πάτε αριστερά προς Ελάτεια. Μπαίνοντας στην Ελάτεια όπου δεξιά σας διασταύρωση με συστάδα κυπαρισσιών θα πάτε δεξιά και μετά πάλι δεξιά και θα πιάσετε τον δρόμο που πάει προς Ρεγγίνι. Σε περίπου 2 χλμ γίνεται χωματόδρομος και σε 200 μέτρα στα δεξιά σας η Service area και η εκκίνηση.