Ο “Spinnerakos” στην Arena του 9ου Patras Motor Show

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει, στις 14 -15 & 16 Ιουνίου 2019,  για 9η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον  Μώλο της Αγ. Νικολάου.

Στην 9η έκδοση της Πανελληνίως καταξιωμένης Εκδήλωσης η Οργανωτική Επιτροπή με γνώμονα την σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της, θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και σε επίπεδο εκθεμάτων αλλά και σε επίπεδο Show.

Στα πολλά που θα γίνουν το τριήμερο είναι και η Arena όπου καταξιωμένοι αθλητές του Drift θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα λίγα βήματα μακριά από το κέντρο της Πάτρας.

Ένας από αυτούς θα είναι ο “δικός μας” Παναγιώτης Γρηγορίου (κατά κόσμον Spinnerakos) όπου θα αφήσει για λίγο τις υποχρεώσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift και θα έρθει με το BMW E36 του να κάψει λάστιχο.

Θυμίζουμε πως ο “Spinner” είναι ένας από τις ελάχιστες περιπτώσεις στον κόσμο όπου οδηγός που βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, πλαγιολισθένει και μάλιστα σε Πανελλήνιο επίπεδο, αφού στέφθηκε Πρωταθλητής για το 2018 της κατηγορίας Street Legal.

Παναγιώτη καλώς να ορίσεις λοιπόν στην όμορφη Πάτρα μας και το 9o Patras Motor Show