Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος υποψήφιος για το επόμενο ΔΣ της ΟΜΑΕ

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας κάλεσε σε μια άτυπη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ κ. Μάριος Ηλιόπουλος τα Σωματεία με δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές της ΟΜΑΕ, με στόχο και σκοπό να πραγματοποιηθεί μια εποικοδομητική συζήτηση χωρίς εμπάθειες, μικρότητες και προσωπικά συμφέροντα, κοιτάζοντας ξεκάθαρα το μέλλον και το αύριο της ΟΜΑΕ.

Ανάμεσα στα πολλά που μάθαμε (και δεν ήταν λίγα αυτά) είναι και η πρώτη “επίσημη” υποψηφιότητα για το επόμενο ΔΣ της ΟΜΑΕ.

Αυτή ήρθε από τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο (οδηγό της γνωστής μας Ferrari των Αναβάσεων), όπου θα εκπροσωπήσει την ΑΛΑ Καλαμάτας, στην επόμενη εκλογική διαδικασία.

Πραγματικά αυτό που κρατάμε, είναι το κλίμα ανανέωσης που επικράτησε και επικροτούμε την προσπάθεια “νέων” ανθρώπων να ασχοληθούν με την Διοίκηση του Ελληνικού Motorsport, ώστε να πάμε προς την επόμενη μέρα.

Μάλιστα ο κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει (λόγω της ιδιότητάς του ως Ασφαλιστής), πως θα ερευνήσει το θέμα με το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο και πως θα ενεργήσει μέχρι το σημείο του δυνατού, πρώτον ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και δεύτερον να δει τις πιθανότητες εξέλιξης και βελτίωσης του.

 

Κεντρική ΦΩΤΟ : Panos A. Priskos Photography

Στην πιο κάτω φωτό βλέπετε αριστερά τον κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλο, στο κέντρο τον Παναγιώτη Παρθένη και τον Μάρκο Καπετανάκη.