Ο Λυμπέρης Παπάζογλου καλεσμένος στον Στράτο Φωτεινέλη για τα “Ιστορικά”

Ο Λυμπέρης Παπάζογλου είναι καλεσμένος του Στράτου Φωτεινέλη αυτή την εβδομάδα με κύριο θέμα συζήτησης την περίπλοκή κατάσταση στα ιστορικά αυτοκίνητα αλλά και τους ελληνικούς αγώνες συνολικά.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 καθώς και την Κυριακή στις 10:00. Την Κυριακή από τις 18:00 προβάλλονται οι εκπομπές “R-Evolution” και “Παγκόσμια Πρωταθλήματα”.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα από το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και τα κανάλια TV Super και Αχάια TV στην Πελοπόννησο.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/panoapotaoria

Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.