Ο Κίμωνας Θέος αγκαλιά με την 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Ν2

Στην Ν2 που ήταν η πολυπληθέστερη κατηγορία του 2017 τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Ο Πατρινός οδηγός της ΦΙΛΜΠΑ Κίμωνας Θέος όμως κατάφερε να ανταπεξέλθει παρά τις όποιες δυσκολίες, τα στραβοπατήματα αλλά και  το κακό το μάτι που στάθηκαν εμπόδια στην φετινή χρονιά.

Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στον πρώτο μόλις αγώνα το μοτέρ του Κίμωνα παρέδωσε πνεύμα αναγκάζοντας τον Πατρινό οδηγό στην εγκατάλειψη.   Η ομάδα ανανεωμένη με την προσθήκη των αδερφών Τσούργιαννη που ανέλαβαν την προετοιμασία και εξέλιξη του αυτοκινήτου, έθεσε εκ νέου τους στόχους της, βάζοντας πλώρη για το βάθρο στο τέλος της χρονιάς.

Έτσι και έγινε λοιπόν, όπως προ είπαμε με όλα τα κουτσά και τα στραβά, τον Κίμωνα Θέο τον βρήκε το τέλος της χρονιάς να πανηγυρίζει την 2η θέση στην Κλάση Ν2, βλέποντας τους προσωπικούς του κόπους, αλλά και όλης της ομάδας του, να ανταμείβονται.

Μέγας υποστηρικτής της όλης προσπάθειας ήταν τα Mr Burger, οι Αδερφοί Τσούργιαννη  και το automotopatras ως χορηγός επικοινωνίας.