Ο 3oς Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπήσει στην πίστα moto cross ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ όπου θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας του Πρωταθλήματος MOTO CROSS Ν. Ελλάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν και αναμένετε να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο εάν συνυπολογίσουμε ότι πλήθος αγωνιζόμενων προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες στην πίστα του ΔΙΑΘΛΗΣΗ , ένας χώρος από τους καλύτερους που υπάρχουν στην ενδοχώρα , όπου διατηρείτε ολοχρονίς σε αρίστη κατάσταση για προπόνηση αλλά και αγώνες.
Οι συμμετοχές άνοιξαν και θα κλείσουν την Πέμπτη το βράδυ ,και οι εκπρόθεσμες την Παρασκευή 11 Οκτώβριου όπου πέρα από τους πρωταγωνιστές του θεσμού, θα αγωνισθούν και αθλητές που δεν είχαν λάβει μέρος στους προηγουμένους αγώνες ,αλλά θα συμμετέχουν και πολλοί τοπικοί αναβάτες , και ευελπιστούμε ότι ο αριθμός των συμμετοχών θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό αντίστοιχα με τον περσινό αγώνα όπου είχαν λάβει μέρος 107 αθλητές.

Έντονη θα είναι και η παρουσία των αθλητών του Σωματείου όπου οι Μούρκος και Χάλας που πρωταγωνιστούν στην ΜΧ1, Κονδιλόπουλος στην OPEN, Μητρόπουλος στην SENIOR, Ταμβάκος στην ΜΧ65 και οι Αλεξόπουλος, Τσορόνης, Αποστολάτος,Ασημακόπουλος, Λιβέρης Κάτσάνης, και οι μικροί Τεφάνης και Μάρκος ίσως και κάποιοι ακόμα που μετά τον δεύτερο αγώνα έχουν φέρει το ΔΙΑΘΛΗΣΗ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του θεσμού.
Με τον καιρό σύμμαχο (σύμφωνα με τις προβλέψεις με της ΕΜΥ) αναμένεται η αδρεναλίνη να ανέβει στα ύψη και αθλητές οργάνωση και θεατές να απολαύσουν έναν θαυμάσιο αγώνα ,που είναι το ζητούμενο, και το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας από καιρό προετοιμάζει τις βελτιώσεις και διαφοροποιήσεις του τερέν, άλλα και των χώρων υποδομών του χώρου προς τέρψιν αθλητών και θεατών.

Η παρουσία όλων των φίλων του μηχανοκινήτου αθλητισμού (και όχι μόνο) θεωρείται αναγκαία για να μπορέσει να συνεχιστεί μια μεγάλη προσπάθεια όπου πέρα από έναν χώρο άθλησης , υπάρχουν και πολλά άλλα οφέλη για τον τόπο μας.